Dj TUGBA kadife sesli adminemm
Yayinlarini 4 gozle bekledigim dinlerken dklarin nasil gectigini bilemedigim yayinin bitmesine cok uzuldugum dicim
iyi ki varsin iyi ki seni tanimisim
iLe iLgiLi DüşünceLerinizi Buraya YazabiLirsiniz...
Konu MeVSiM tarafından (29.08.09 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: gif yenilendi
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Dj TUGBA kadife sesli adminemm
Yayinlarini 4 gozle bekledigim dinlerken dklarin nasil gectigini bilemedigim yayinin bitmesine cok uzuldugum dicim
iyi ki varsin iyi ki seni tanimisim
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Rar Sifreleri: www.alemim.net
oOoOoOoOoOoO Kadife sesli TUGBA aplam süper bi yayını var her yayın aldıgında kendisine hayran bırakan birisi severek ve sıkılmadan dinliyoruz Bana çok yardımcı oldu onun hakkını ödeyemem çok çok teşekkür ediyorum sana Tubiş aplam
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
aslında ilk ben yazmak isterdim ama geç kalmışım...diğer dj arkadaşlarıma da yazıcam forumla ilgili hazırlık çalışmalarını bitirir bitirmez....çok sakin bir kafayla düşüncelerimi aktarabilmek için ama bu akşam TUGBA'yı es geçemiycem....onla tanışmadan önce de dinlemiştim bir kaç kez yayınını ve beğenmiştim ama ben burda yayınını övmiycem o zaten tescillenmiş....
bazı insanlar vardır ki hayatta onları anlatmak için kelimeler asla ve asla yetmez...herbir sevgi ve övgü kelimesi az kalır..bu hayatta temiz kalmak , temiz kalpli kalabilmek çok zordur özellikle içinde bulunduğumuz bu sanal diğer bir adı da yalanlarla dolu olan dünyada..TUGBA'M bunu başarabilen ender insanlardan biridir benim gözümde...sıcacık kalbiyle ; kalitesi tescillenmiş sesiyle ve formatıyla hepsinden önemlisi insanlığıyla kalbimdeki tahtta en yüksek yerlerde oturan insanlardan biridir sanal hayatımda....
her zaman en iyisini başaracağından zaten eminim başarılarının devamını dilemiyorum bu sebepten....sadece diyorum ki SENİ ÇOK SEVİYORUM TUGBA'M....sesin her zaman kulaklarımda çınlıycak hayat denen bu yol bizi nerelere savurcak olursa olsun....
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
DJ TUGBA Kadifemmmmmmmmm essiz bir insan severek dinliyorum herzaman son günlerde duyamasamda sesini
Herzaman bizimle olmani diliyorum gülüm basarilarinin devaminida mucuks![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
O'na Kadife Denilirken Bana Bir Turk Sinemasin'daki Bir Canliyi HatirLatan kisi.
TUGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA
Kadifemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
son gunlerde sık sık yazdıgım kelimeler oldu bunlar :P
gordüğüm yerde cocuklar gibi seviniom :P
gormedigimde gözüm onu arıyor
o her eve lazım her radyoya lazım her diyara lazım ama sadece bizimdiyar'da varve hepde var olucak benim kadife sesli ici gibi dısıda guzel arkadasim
bidenesin bi bi bi bi bi bi bibi bi bi bi bi bi bibi bi bi bi bi bi bibi bi bi bi bi bi bibi bi bi bi bi bi bibi bi bi bi bi bi bi![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks