HuzunKovanKusu abim süper çaldıgı sarkılar ile konusması ile çok seviyorum ve beyeniyorum seni basarılarının devamını dilerim mucuks![]()
HuzunKovanKusu abim süper çaldıgı sarkılar ile konusması ile çok seviyorum ve beyeniyorum seni basarılarının devamını dilerim mucuks![]()
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Huzun Kovan Ku$ummmm
Abi gecenin yanagina konup bize yasattigin o guzel anlar icin ,Okudugun siirler buyuk israrlara dayanamayip soyledigin ve caldigin sarkilar icin cok tesekkurler![]()
fazla söze gerek yok sanirim O bir EKOL son zamanlarda özletsede kendisini
iyiki varsin HuzunKovanKusu...
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
kusumbu kadar seviliyosun ve hala ortada yoksun
senin bi benzerin daha vaaaami aceb :=)
bitanesin bunu biliosun dimi :P
arkadaşlıgımızın dostlugumuzun bir ömür olmasını diliyorum..iyiki varsın..
Artik eskisi gibi yayin aLmasanda, harika yayin yapiyorsun.. Yeniden aramiza dönmen diLegiyLe mehmet...
ßir zamanlar dinlerdim![]()
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Belki işlerin dolayısıyla aramızda değilsin ama inşallah en kısa sürede aramızda olacaksın sevgili Mehmet abiSeni Özledim eminimki RadyoBizimFm dinleyenleride özlemiştir görüşmek üzere son olarak İyiki Varsın ...
KraLLaRa CeVaP VeRiYoRuM SoYTaRıLaRa DeĞiL !!!
radyobizimfm dinlemeye başladığım ilk günden bu yana dinlediğim tek dj....şöhreti eskilere dayanır....süper kaliteli bir ses, aynı oranda kaliteli bir yayın formatı...onun için söyleyebilcem ve onu çok güzel anlatan bir kelime....pirimiz.....Dj lerin piri o....hayat sana dilerim sesin kadar güzellikleri getirir hep....
P.S 1: kasma beni pirimiz diyerek demiştin ama ben yine de diyorum kuşumm
P.S2: artık dilosh ablaaa HüzünKvanKuşu dj yayında demeden de dinliyorum seni denk geldikçe saatlerin uzun zamandır aramızda yoksun sabırsızlıkla bekliyoruz yayınlarını
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks