Siz Siz Olun Annenizin Kalbini Kirmayin Ona Zulm Etmeyin Onlara Of Bile Demeyin.
Allah korusun amin.. tskler canim güzel paylasim icin..
¤¤Anne hakkı ödenmez¤¤
Allah Resulü Bir Gün Selman-i Farisiye
-ey Selman Garipleri Ziyarete Gidelimmi
-selman-i Farisi : Garipler Kimlerdir Ya Resulallah Demiş
Allah Resulü :garipler Kabristanda Yatanlardir Demiş Bunun üzerine Gitmişler Kabristana Allah Rasulü Orda Bir Kabre Bakarak Ağlamaya Başlamiş Selmani Farisi Demiş Ki : Neden Ağlarsin Ya Resulallah Demiş Bunun üzerine Allah Resulü Demiş Ki :burda Bir Genç Yatar Gençliğinde Anasina Iyi Davranmadiği Için Ateşler Içerisinde Yatiyor.
Ya Selman Git Medineye Haber Ver Herkes Toplansin Kabrinin Başina .
Selman-i Farisi Medineye Haber Salmiş Herkes Toplanmiş Kabrinin Başina Ama Allah Resulünün Ağladiği Yandiği Kabrin Başina Gelen Olmamiş Daha Sonra Elinde Bastonuyla Yaşli Bir Kadin Gelmiş.
Allah Resulü Ey Ana Bu Kabristanda Yatan Yavrunmudur Demiş . Yavrumdur Ya Resulallah Demiş
-ey Ana Yavrun Ateşler Içerisinde Yaniyor Ne Olur Hakkini Helal Et Ona Demiş
-etmem Ya Resulallah Ben Ona Yemedim Yedirdim Içmedim Içirdim Ama O Bana Zulm Etti Ya Resulallah Ben Ondan Razi Değilim Demiş
Bunun üzerine Allahin Rasulü Kadinin Gözlerine Elini Sürmüş Ve Gözünde Ki Perdeyi Kaldirmiş .
Kadin Bak Miş Ki Yavrusu Ateşler Içerisinde Bağiriyor :ey Ana Hakkini Helal Et Bana
Ana Dayanamamiş Dayanir Mi ,bu Ana Taş Değil Dayansin
-hakkim Helal Olsun Yavrum Hakkim Helal Olsun Yavrum Demiş Ve Gencin Mezari Cennet çukurlarindan Bir Kabre Dönüşmüş
Siz Siz Olun Annenizin Kalbini Kirmayin Ona Zulm Etmeyin Onlara Of Bile Demeyin.
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Allah korusun amin.. tskler canim güzel paylasim icin..
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Her ikinizede katiliyorum, degerini bilelim...
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
tskler sumis bu guzel paylasimin icin..bunun bide sesli versiyonu var..insallah bulabilirsem eklerim buraya..
ana gibi bir yar olmaz
baba gibi diyar olmaz
anasina karsi gelen
inan mutlu olamaz
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Rica Ederim Arkadaslar Ve Yine Soylemek Isterim Annelerimizin Kiymetini Bilelim...
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
AnneLerimizin Kiymetini BiLeLim..
OnLari Kirmayip ÜzmiyeLim..
GüzeL PayLasim Icin TskLer..
»' z.є '« кαувєтмє∂ιğιм вιя υмυ∂υм ναя, вєηι уαşαмα вαğℓαуαη..
Evet Dostum! Gülmek Varken Surat Asmak Niye, Güldürmek Varken Aglatmak Niye, Güzel Sözler Söylemek Varken Kalpleri Kirmak Niye? Hayat Cok Kisa Dostum Ve Bu Dünyadaki Hic Bir Sey Kirilan Kalplere Degmez!!
![]()
insallah hayirli evlat oluruz, hayirli evlatlarada sahip oluruz....
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
pAylasim Icin Tskr.![]()
Z'loves'E
Bu Ömür Biter Bu DOSTLUK Bitmez
.
Ne Kötüdür Insanın Aklı Ile Yüreği Arasında Sıkışıp Kalması....Ne Kötüdür Insanın An Kadar Yakın...Bir Asır Kadar Uzak Olması...Ve Bilirmisin Ne Kötüdür İnsanın Bildiğini Anlatamaması..."BEN" Deyip Susması..."SEN" Deyip Ağlamaklı Olması...!!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks