Tşk payLasım için güzeL insan nıye geLdın dıdems demıycem![]()
Bir gencin tövbesi Allahü teâlâ, peygamberi Musa aleyhisselâma hitap edip
" (Ey Musa! Filân mahallede, bizim dostlarımızdan biri vefât etti. Git onun işini gör. Sen gitmezsen, bizim rahmetimiz onun işini görür) buyurdu.
Hazret-i Musa, emir olunduğu mahalleye gitti.
Oradakilere:
-Bu gece, burada, Allahü teâlânın dostlarından biri vefât etti mi? diye sorunca:
-Ey Allahın peygamberi! Allahü teâlânın dostlarından hiç kimse vefât etmedi. Ama, filân evde zamanını kötülüklerle geçiren fâsık bir genç öldü. Fıskının çokluğundan, hiç kimse onu defnetmeye yanaşmıyor, dediler.
Musa aleyhisselâm:
-Ben onu arıyorum, buyurdu. Gösterdiler.
Hazret-i Musa, o eve girdi. Rahmet meleklerini gördü.Ayakta durup, ellerinde rahmet tabakları olup, Allahü teâlânın rahmet ve lütfunu saçıyorlardı.Hazret-i Musa, yalvararak münacaat etti:
-Ey Rabbim! sen buyurdun ki, o''Benim dostumdur.'' İnsanlar ise fâsık olduğuna şahitlik ediyorlar. Hikmeti nedir?
Allahü teâlâ:
(Ey Musa! İnsanların onun için fâsık demeleri doğrudur. Ama, günahından haberleri var, tövbesinden haberleri yok. Benim bu kulum, seher vakti, toprağa yuvarlandı ve tövbe etti. Bizim huzurumuza sığındı. Ben ki, Allah'ım! Onun sözünü ve tövbesini kabul ettim. Ona rahmet ettim ki, bu dergâhın ümitsizlik kapısı olmadığı anlaşılsın!) buyurdu.
Konu TUGBA tarafından (16.09.08 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.
IŁıк ßiя ЧάĢmuя ЧάĢάя, şεђяim ısŁάŅıя...CάđđεŁεя sάŅά ßoЧάŅıя...ßi εsiŅŤi ĢεŁiя hάŦiŦŤεŅ.. ^đΰşΰmdεŅ^ ĢεçεŅ ЧüzüŅ ısŁάŅıя...SoŅяά Ťopяάк кoкusu sάяάя đõяŤ ßiя ЧάŅı, ђεякεs đάĢıŁıя ...ßiя ђάЧάŁiŅ кάŁıя.
Tşk payLasım için güzeL insan nıye geLdın dıdems demıycem![]()
rica ederimpeki bende gidimmi demicem
![]()
IŁıк ßiя ЧάĢmuя ЧάĢάя, şεђяim ısŁάŅıя...CάđđεŁεя sάŅά ßoЧάŅıя...ßi εsiŅŤi ĢεŁiя hάŦiŦŤεŅ.. ^đΰşΰmdεŅ^ ĢεçεŅ ЧüzüŅ ısŁάŅıя...SoŅяά Ťopяάк кoкusu sάяάя đõяŤ ßiя ЧάŅı, ђεякεs đάĢıŁıя ...ßiя ђάЧάŁiŅ кάŁıя.
Tamam anLastık cici insan![]()
Tskrr pAYLASIMM Iciinnn![]()
Z'loves'E
Bu Ömür Biter Bu DOSTLUK Bitmez
.
Ne Kötüdür Insanın Aklı Ile Yüreği Arasında Sıkışıp Kalması....Ne Kötüdür Insanın An Kadar Yakın...Bir Asır Kadar Uzak Olması...Ve Bilirmisin Ne Kötüdür İnsanın Bildiğini Anlatamaması..."BEN" Deyip Susması..."SEN" Deyip Ağlamaklı Olması...!!!
ALLAH c.c Razi Olsun..
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
hepimizden ins tsk ederim..
Allah'im bizide affettigi dogru yoldan sasmayan kullarindan eylesin.
paylasim icin tesekkürler.
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
Paylasimin icin tskler didems
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks