SmF Kurulumu FTP programı aracılığıyla dosyaları ftpye attığımızı varsayarak kuruluma geçmek istiyorum.
(Ben dosyaları atmak için beklemektense otomatik hosta en son sürüm smf dosyalarını indiren Webinstall.php dosyasını kullandım.Sizede öneririm.)
![]()
Forumumuzun ismini ve URL sini girdikten sonra Hostumuzun paneline girerek bir Veritabanı, Veritabanı Kullanıcısı oluşturup bütün hakları veriyoruz...
![]()
Daha sonra yine smf kurulum ekranına dönüyoruz ve alt kısma geçtiğimizde bize veritabanı bilgilerimizi soruyor..
![]()
Eğer bilgilerimiz doğruysa bizden forum admin kullanıcısı oluşturmak için gerekli bilgileri isteyecektir.
![]()
Daha sonra kurulumun başarılı olduğunu söyleyen ve bizden FTPde (Varsa webinstall.php) ile birlikte install.php'yi silmemizi isteyecektir.Ftp programımıza dönüp bu dosyaları güvenlik için silerek kurulumu tamamlıyoruz![]()
![]()
Ve işte forumumuz;
![]()
Gerekli Dosyalar için Download adresleri;
SMF 1.1.4 İndirmek için tıkla
Webinstall.php Dosyasını indirmek için tıklayınız
Forum için Türkçe Yama
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz; Bu yol ki Hak yoludur, dönmek bilmeyiz, yürürüz!Bacımın iffeti batmakta rezilin gözüne; Acırım tükrüğe billahi ! tükürsem yüzüne.{Mehmet Akif ERSOY}
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks