Gercekten Aciliymis
Tskr Paylasim Icin![]()
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Gercekten Aciliymis
Tskr Paylasim Icin![]()
Z'loves'E
Bu Ömür Biter Bu DOSTLUK Bitmez
.
Ne Kötüdür Insanın Aklı Ile Yüreği Arasında Sıkışıp Kalması....Ne Kötüdür Insanın An Kadar Yakın...Bir Asır Kadar Uzak Olması...Ve Bilirmisin Ne Kötüdür İnsanın Bildiğini Anlatamaması..."BEN" Deyip Susması..."SEN" Deyip Ağlamaklı Olması...!!!
evet![]()
rica...
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
insanin ici bi hos oluyor ya....
paylasim icin tskler
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
rica ederim.
Bu Anlamli Paylasiminiz icin Cok Tesekkürler..
Söyle Bir Kendimizi Yoklayalim!..Bu Resimlerden Bir Karede Biz Olabilirdik...Cevremdeki insanlar Hep Lüks Yasamaya Calisiyor..Onlara Genelde Diyorumki; Adamin Biri Varmis Biraz Fakirmis Bulundugu Durumu Pek Sevmiyormus..Ayaginda Ayakkabisi Oldugu Halde, Birgün ALLAH`im Bana Yeni Güzel Bir Ayakkabi Ver Diye Dua Etmis..Aksam isten Cikip Evine Gitmek icin Mahallesindeki Caminin Önünden Geciyormus..Birde Ne Görsün Caminin Önünde Birisi Dileniyor..Hemde iki Ayagida Yok..Hemen ALLAH`a Duasini Yenilemis..Yarabbim Ben Yanlis Yaptim Ne Olur Affet..Ben Ayagimda Ayakkabi Varken Sükretmeyi Birakip Daha Lüksünü istedim Oysa Bu Dilenen Kisinin Ayakkabisi degil, Ayakkabiyi Giyecek Ayagi Yok Demis" Bunu Anlatirim...iste Cok Güzel Bir Konu Bu Resimlere Bakip Hala Sükretmeyecekmiyiz???
Konu Palästina tarafından (11.09.08 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
iste Cok Güzel Bir Konu Bu Resimlere Bakip Hala Sükretmeyecekmiyiz???
Haklisin allaha ne kadar sukretsek azdir ama cogu zaman o insanlari unutup daha fazlasini istemekteyiz maalesef maalesef..
Tesekkur ederim Vollmond66..
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
ALLAH c.c Bizleri Gösterişten Korusun V Şükredenlerden Eylesin... (amin ins.)
sukredecek okadar cok sey var kibu resimler baktikca kotu oluyor insan sukur halimize... tesekkurler ...
![]()
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks