gerçekten çok etkileyici resimler o gözlerdeki hüzün ve masumiyet çok etkiledi beni..Allah razı olsun bu güzel paylaşımın için![]()
Ah bu cocuklar savunmasiz cocuklar... PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
gerçekten çok etkileyici resimler o gözlerdeki hüzün ve masumiyet çok etkiledi beni..Allah razı olsun bu güzel paylaşımın için![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Şu resim çok düşündürdü. hayat onun için ne kadar zor geçiyordur. Muhtemelen kendi çevresinden biriyle evlenecek. ve şu an yaptığı işi yapmaya devam edecek. En büyük sevinci Bayramlarda bir kaç metre kumaş elbiseye sevinecek alınmazsa üzülecek. Küçük şeyler onu sevindirmeye yetecek de artacak. Sevinçleri gibi hayatının bahar dönemi de kısa sürecek. Bir kaç çocuk doğurup onları kendi doğrularına göre yetiştirecek. Bu hayata önemli bir iz bırakmadan veda edecek.
Ama ne olursa olsun hesabı kolay görüleceklerden biri. O vakit geldiğinde keşke onun yerinde ben olsaydım diyenler çok olacak gibi
YİNEDE BU ÇOCUKLARDAN DAHA ŞANSLILAR...__Teşekkür Ettim__ Paylaşıma
![]()
Evet Nuki34 Kesinlikle Bu Acidan Bakarsan Kesinlikle Daha Sanslilar..
Ama Hep Hep Cocuklar Etkileniyor...![]()
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Sevgili Fulya, İnanın Çok Ama Çok Çocuk Çocukluk Yaşayamıyor...Resimlere Baktığımda ;Oğlumun Uzaktan Kumandalı Arabalarına,Markalı Kıyafetlerine,Diğer Pc Deki Keyfine Çok İçerledim.Ve Diğer Alemim Net Paylaşımcısı Arkadaşımızın Yazısına gözüm İlişti.O Duygu Bütünlüğünde Yazdımve Resimler Koydum. Yoksa Sizin Paylaşım Amacınız Ve Anlaşılması Gereken Işığının Bilincindeyim.Konu Dışına Taşmışsa Özür Dilerim Mesajı Silebilirim Saygılar. Bir Anne Olarak İçim Sızlayarak Yazıyorum,Bu Çocuklara Çok Yazık!!!
Teşekkür Ederim Bende.Hak Edipte Mahrum Oldukları Resimdeki Dünyalarına Kavuşmaları Ve Onlara Bunu Sağlayacak Anne Babalı Yarınlar Dilerim...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks