Nokialar saglam telefonlar, benim bu konuda hic bir bilgim yok. Önerim sana iphone 4 olabilir. Ben onu kullaniyorum 4-5 aydir cok memnunum.
Nokia E7 Arkadaslar ben yeni cep telefon almak istiyorum, sizce nokia E7 nasil???
Konu LAViNYA tarafından (11.03.11 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenleme Yapildi.
Nokialar saglam telefonlar, benim bu konuda hic bir bilgim yok. Önerim sana iphone 4 olabilir. Ben onu kullaniyorum 4-5 aydir cok memnunum.
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
hmhmmm ben iphone'u pek fazla sevmiyorum. ben cok mesajlar yaziyorum, bu yüzden bana tastatür lazim. Und das iphone hat irgendwie jeder :P gibt es keine Alternative zum iphone?
benim eski telefonu yollum sana![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
haha sagol ama ben yeni modeli bir sey istiyorum. so stylo mylo havali felan fistan![]()
E7 den uzak dur.
İlle de Nokia olsun diyorsan E72, Nokia şart değil diyorsan Blacberry 9780 tavsiye ederim.
thx ateshbey. nokia e72 ve blackberry 9780 güzel telefonlar ama malesef onlarin touch ekranlari yok...
Dokunmatik ekran istiyorsan bu konuda iPhone'dan daha iyisi yok. Hatta Nokia telefonları işletim sistemlerinden dolayı en berbat olanlarındandır.
iPhone istemiyorum diyorsanız Blackberry 9800 Torch veya Smasung Galaxy S veya yakında çıkacak olan Galaxy S II yi tavsiye ederim.
Iphone A Cok Karsiydim,Ama Kullandikca Sevmeye Basladim Ve Hatta Diyorumki Iphone nun Üzerine Telefon Yok(:
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
merhaba arkadaslar.
benim blackberrym var ve cok mutluyum. bence cok mesaj yaziorsan blackberry al. hemde cok güzel modelleri var!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks