Merhaba sanal olarak tanıştığım bir arkadaşım bir oyun şirketine saldırarak oyunun kapalı kalmasına neden oldu bu oyun amerika şirketi ordaki bir türk yetkili benim msn adresimi ekledi olay şöyle bu arkadaşım bende bu firmada çalışan bir bayan vardı onla ortak msnde görüşmek istedi bende ortak msn ye aldım bir yetkili istedi arkadaşım oyuna saldıracağını söyledi, bu bayan tarafından arkadaşın dedikleri ciddiye alınmadı, gece benim msn adresimi dediğim gibi eklediler dedi böyle böyle bi görüşme olmuş bende dedim bi saniye ilgili arkadaşı çağırayım ortama aldım görüştüler arkadaşım onlardan oyunla ilgili bazı şeyler istedi kapatılan hesaplarının açılmasını vsvs.. pazartesi günü halledeceklerini söylediler ve benim hiçbir şekilde bu oyun şirketinden talebim olmadı benim aracı olduğumu bu amerikadaki kişide biliyor, Arkadaşımın istediklerini yerine getirdiler ama busefer amerikadaki kişi bana bu kişiler hakkınnda bilgiler sormaya başladı ben de cvpladım onlarla sanal arkadaş olduğumuzu, saldırılarda hiç bir şekilde yer almadığımı açıkladım ve oda bana söylemişti tamam seni biliyoruz sen aracısın sonradan da butür işlerde saldıranda aracılık edende suçludur demişti , yani benim bu konuda bir suçum var mı ? ceza alma olasılığım, sonuçta yani msn kayıtları var bu kişilerden ben hiçbir şekilde birşey talep etmedim talep eden ve tehtit edenler sanaldan tanıştığım kişiler.