Hic Sasirmadim...
Facebook CIA Destekli Bir Sitedir.Facebook'la Ilgili Internet Onlarca Makale Var Okuyabilirsiniz...Bir Site Kisa Bir Surede Bu Sekilde Populer Olamaz...
Paylasimin Icin Tesekkurler...
Selametle...
Facebook fotoğraflarınızı silmiyor Facebook'ta fotoğraflarınızın silindiğinden emin misiniz?Cambridge Üniversitesi yetkilileri arasında facebook 'un da bulunduğu 16 sosyal ağ sitesinde fotoğraflarını yükledi. Daha sonra bu fotoğrafları sildi. Bu işlemden sonra 30 gün bekleyen araştırmacılar 7 sosyal ağ sitesinde fotoğraflarının kaldığını gördü.
Araştırmacılar tarafından Flickr ve Picasa tam not aldı. Ayrıca Microsoft'un Windows Live Spaces'in de fotoğrafları tamamen kaldırdığını gördüler.
Cambridge Üniversitesi yetkilileri bu hatanın yazılımsal olduğunu açıkladı. Bu araştırmanın arkasından facebook yetkilileri fotoğrafın tamamen çıkarıldığını belirtti. Bakalım bu çelişki ne zaman kesinleşecek.
Hic Sasirmadim...
Facebook CIA Destekli Bir Sitedir.Facebook'la Ilgili Internet Onlarca Makale Var Okuyabilirsiniz...Bir Site Kisa Bir Surede Bu Sekilde Populer Olamaz...
Paylasimin Icin Tesekkurler...
Selametle...
Istisna Bensem,Kaideyi Bozarim...
Ne Kadar Dayanırsan Atese O Kadar Gunah Isle
Sukut Altinsa Sapini Gumusle...
Beni Tanimiyorsunuz Ahkam Kesmeyin...
Arkaniza Golge,Icinize Korku...
Mezariniza Konu Olurum...
Cehaletinin Alameti Dilinin Felaketidir...
Filo dedıklerınde haklısın kardesim haklısın...
Nedense ben hiç isinamadım facebook'a....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks