Süper bu aciklma bunun icin gecenlerde format atmak zorunda kalmistim. Tesekkürler hele gelsin bir daha bu Virus yok edicem onu
tesekkürler aciklama icin![]()
Yapılması gerekenler;
ilk başta klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gösteriyoruz.
daha sonra c:\ dizininde bulunan system volume information dosyana sağ klik gelişmişe giriyoruz.
gelişmişe girdikten sonra gerekli kutucukları işaretliyoruz.
tamammı tıkladıktan sonra gelecek ekranda değişiklikleri bu ve alt klasörlere uygula seçeneğini tıklıyoruz. burda dosyaları açmaya çalışırken virüs alarm verebilir silmesine izin verebilirsiz ama bilgisayarı yeniden başlat demeyin.
daha sonra bilgisayarım sağ klik sistem özellikleri ordan gelişmiş onun içinde başlangıç kurtarma da bulunan butun tıkları kaldır..
daha sonra sistem geri yüklemede ki c:\ ve d:\ dizinlerini kapatıyoruz.
daha sonra bizim bilgisayarıomızda yer işgal eden ve girilemez bölge olan system volume information bölümüne giriyoruz.
ve orda bulunan restory klasörü var ki bende yok görüyorsunuz onun içine giriyor virüs bu dosyayı sağ klik direk shifte basarak siliyoruz ve virüs hayatımızdan gidiyor..
ALINTI
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Süper bu aciklma bunun icin gecenlerde format atmak zorunda kalmistim. Tesekkürler hele gelsin bir daha bu Virus yok edicem onu
tesekkürler aciklama icin![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks