İkisine'de sonsuz başarılar dilerim.
İKİ YILDIZIMIZ DAHA NBA'DE!
Semih Erden ve Ömer Aşık da artık dünyanın en önemli basketbol liginde mücadele edecek.
![]()
Yıllardır NBA'de başarıyla mücadele eden Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur'un ardından iki yıldızımız daha NBA'e adım attı.
Merakla beklenen yeni sezon Draft seçimlerinde Beko TBL'de Fenerbahçe forması giyen iki yıldız ismimiz ikinci turdan seçildi. Semih Erden ve Ömer Aşık bundan sonra yeni takımlarında NBA'de başarılı olmaya çalışacak.
İlk tur ilk sıradan Chicago Bulls'un Derrick Rose'u seçtiği draftta, ikinci turda 6. sıradan seçilen Ömer Aşık Portland Trail Blazers tarafından Chicago Bulls'a verildi. Semih Erden de İkinci turda 30. sıradan Boston Celtics tarafından seçildi.
Konu FuLYa_nL tarafından (27.06.08 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
İkisine'de sonsuz başarılar dilerim.
göğsüm kabardı yine...basketbolda gerçekten büyük değerlerimiz yetişir oldu uzun zamandır...gururlanmamak mümkün değil...
paylaşım için tşkler cnmcım...
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Helal olsun genclerimize.
Hidayet ve Mehmet sayesinde Amerikalilarin turklere karsi cok iyi bir sempatisi var. Yani bu genclerimiz bizi iyi bir sekilde temsil ediyor. Insallah bu yeni iki genclerde ayni sekilde devam ederler. Basarilar diliyorum kendilerine
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks