BOGA
En uygun es : YENGEÇ
Askta temkinli davranirlar. Ancak birbirlerini bulduklari zaman sergileyecekleri uyum inanilmazdir. Ayni deger yargilarina sahiptirler.
Uzak durun : Aslan , Kova , Akrep
inanmiyorum ben hep balik saniyodumbaliklar capkinliklari disinda cok sevimlilerde
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
OGLAK
En uygun es : AKREP
Aralarindaki iliski güçlü bir temele sahiptir. ikisi de mutlu bir aile kurmayi amaçlar. Cinsel uyumlari da çok iyidir.
Uzak durun : Koç , Terazi , Yengeç
akrep olmasina pek bi sasirdimmmilginc
s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£...
OGLAK
En uygun es : AKREP
Aralarindaki iliski güçlü bir temele sahiptir. ikisi de mutlu bir aile kurmayi amaçlar. Cinsel uyumlari da çok iyidir.
Uzak durun : Koç , Terazi , Yengeç
SUMMEYE sagolasin benim uyumlu burcum hep boga cikiyordu ilk defa akrep oldugunu okudum sayende
demekki degisebiliyor bide yukselen burcunu bilmek sart tabiki uymunu anlamak icin .eline saglik tsk ler.
tavsiyeye uyarımASLAN
En uygun es : TERAZi
Tanisir tanismaz kaynasirlar. Birbirlerinin dilinden çok iyi anlarlar. Bir elmanin iki yarisi gibi birbirlerini tamamlarlar.
Uzak durun : Akrep , Boga , Kova![]()
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Rica ederim![]()
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks