Mayıs 1 - 13 ~ Suşi
Guzelim turk yemekleri dururken bize cikana bak
Mart 16 - 23 ~ Kuru Ustu Pilav
ciks katilmiyoms
Kuru Ustu Pilav
Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Kucuk bir arkada$ grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz
ayyy:P yerim![]()
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Mayıs 1 - 13 ~ Suşi
Guzelim turk yemekleri dururken bize cikana bak
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Cok sessiz sakinim canimmmKuru Ustu Pilav
Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Kucuk bir arkada$ grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz![]()
Nisan 15 - 26 ~Kuru Ustu Pilav
Kuru Ustu Pilav
Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Kucuk bir arkada$ grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz
vay be bendende ne kuru üstü pilav oluryemeyin sakın beni ona göre
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Ekim 1 - 15 ~ Suşi
ßurdada SölenenLer doqRu ama DediKodu yaPmıyorum :P
Seven Sevilmez..Sevilen Sevmez..İki Seven ASLA Birleşmez..♥$imdi Sen Gidiyorsun yaaa.... Beni Kim Sevecek ?
Kuru Ustu Pilav
![]()
|^ beN hayaTı çevRimdıŞı yaşıyoRum seN beNi engeLLesen ne oLur !!
İmam Bayıldı
Siz lider olmak icin dogmu$sunuz. Sozunu dinleten, dedigini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkada$ olmak isteyebilicegi birisiniz.![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks