Bugün Kaderinizde Neler Var?
Günlük Burç Yorumlarınız-07.Ekim.2009
KOÇ
Sevgili Koçlar güne, parasal ve mesleki konularda etkili enerjiler altında başlamaktasınız. Özellikle sabah saatlerinde, koşuşturmanız fazladır. Kendinizi her konuda, güçlü bir şekilde ifade etmek istersiniz. Bu saatlerde işlerin düzgün seyirde yürümesi için, notlarınızı gözden geçirmeli ve eksikleriniz olup olmadığını kontrol etmelisiniz. İş hayatınızla alakalı mevzularda günün bir başka önemli konusu, otoritelerin maaş artışlarıyla ilgili görüşmelere başlayacak oluşudur. Geri planda devam edecek bu görüşmelerde, iş ilişkilerinizden tutun da, verimliliğinize kadar her bir detay gözden geçirileceğinden daha dikkatli hareket etmeniz yararlıdır.
Tabi ki çalışmanızın takdirini yapacak olan kişiler onlardır. Bu durumda ne fazla hayale kapılmalı ne de karamsarlık yaşamamalısınız. Zaten günlük enerjiler sabırlı ve mantıklı davranmanın, sorumluluklarınızı bilmenin size çok şey kazandıracağını göstermektedir. Bu enerjinin bir başka yansıması ise, mesleki konulardaki sorumluluklarınızın bu aralar fazla yoğun oluşu ve bu yoğunluğun özellikle iletişimsel alanda gerginliklere sebep oluşudur. Kafanızın içinde halledilmesi gereken onlarca iş vardır. Fakat nereden başlayacağınızı bilemez durumundasınızdır. Benim önerim işlerinizi belli bir plan içinde yürütmeniz ve hangi nedenle olursa olsun bunun dışına çıkmamanızdır.
Her türlü işinizde bol şans diliyorum.
BOĞA
Sevgili Boğalar, bugünkü enerjileriniz iletişim gücünüzü yükseltici ve sizi her alanda yüreklendiricidir. Bu sayede sabah saatlerinde yapmanız gereken işleri kafanızın içinde kolayca toparlar, iş görüşmelerinizde başarılı olabilirsiniz. Burcunuzla uyumlu görünüm yapan Ay gezegeni otoritelerle olan ilişkiniz başta olmak üzere, her mevzuda söz sahibi olmanızı ve başkaları tarafından takdirle karşılanmazı sağlayıcıdır. Günlük bu etki altında önemli olan, kendinize olan güven duygunuz, yaptığınız işe olan inancınız, bilgi ve tecrübenizi ortaya koyuş biçiminizdir. Daha önceden konuşulmuş, proje haline getirilmiş işlerin otoritelere sunulması ve bir karara bağlanması söz konusu olabilir.
Bugün sizler için hakikaten gayet ciddi ve olumlu görüşmeler söz konusu olabilir. Kendinizi güçlü ve güvende hissedebilirsiniz. Tabi ki bütün bunların size dönüşümü kazancınızın artışı şeklinde karşılık bulabilir. Sizin isteğiniz emeğinizin takdir edilmesi ve hakkınız olanın size sunulmasıdır. Yaşam şeklinize göre bu durum kimileri için iş hayatınızla ilgilidir, bazılarınız için aile desteğinin artması şeklinde gelişebilir. Yapmanız gereken sorumluluklarınızı yerine getirmek ilişkilerinizi aynen sürdürmektir.
İKİZLER
Sevgili İkizler, ciddiyet ve sorumluluk duygusunun ön planda olduğu bugün, yarım kalan işlerinizi bitirebilir, planlarınızı tekrar gözden geçirerek yürürlüğe koyabilirsiniz. Öğle saatlerinde, geleceğinizle alakalı konular sizi daha fazla düşündürebilir. Örneğin içsel baskılar, gizli saklı konular nedeniyle sıkılmış olanlarınız bugünkü enerji sayesinde, hayal kırıklığı yaratan konuları geride bırakarak, bundan sonrası adına neler yapılması sorusuna cevap arayabilirler. Kaldı ki bu durum hakikaten ferahlatıcıdır.
Çünkü insanın kendisiyle olan savaşı kadar acı veren, bezdirici olan başka bir şey yoktur. İşte bugün bütün bunları aşabilmenizi sağlayan enerjiniz mevcut. Yapmanız gereken herşeyi olduğu haliyle kabul etmeniz ve bundan sonrasına bakmanızdır. Bazılarınız için bugünkü enerjilerin anlamı, büyükleriniz, partnerinizle aranızdaki iletişimin kimi zaman durmasına neden olan problemlerin, karşılıklı konuşularak çözüme kavuşmasıdır. Bu durum, moralinizin yükselmesine, günü olumlu bir şekilde geçirmenize vesile olabilir.
YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, günlük enerjileriniz, başta yakın çevrenizle olmak üzere, otoritelerle aranızdaki ilişkiyi güçlendirici ve ekip halindeki çalışmaları yüreklendiricidir. Örneğin, başkaları adına karar vermeniz gereken konularda veya hedeflediğiniz işlerde disiplinli ve sistemli bir şekilde çalışabilir ve düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Kimi anlarda kendinizi sadece çalışmak zorunda olan bir kişi gibi hissetseniz de, bugün tüm burç mensupları sorumluluklarının bilinci içinde düşünecekleri için, yalnız olmadığınızı biliniz.
Günlük enerjinizin size sağlayacağı olumlu yansımalar sayesinde, yürürlüğe koymayı düşündüğünüz ve gerçekten çok istediğiniz bazı işler için otoritenin onayını alabilirsiniz. Siz net bir şekilde bunları paylaşırsınız, sunumunu yaparsınız, onlar da size bu konuda destek verebilir. Yine günlük enerji altında ekip liderliğiniz başkaları tarafından kabul edilir veya sizden üst pozisyondaki kişiler bilhassa çalışmalarınız konusunda memnuniyetlerini dile getirebilirler. Gördüğünüz gibi bugün ister özel isterse iş anlamında, arzularınıza kavuşmanın yolu öncelikle kendinizi iyi ifade etmek, işinize veya sorumluluklarınıza sahip çıkmak, çok çalışmak ve diğer kişilerle iyi geçinmekle mümkündür.
ASLAN
Sevgili Aslanlar güne, parasal konularda düşünceli ve girişimlerinizle ilgili mevzularda biraz tedirgin başlayabilirsiniz. Yani çalışıp çabaladığınız halde, bu şartlarda geçinmeniz ne yazık ki zor olmaktadır. Gidişata bakılırsa, yeterli bir zammın yapılacağından da kuşku duyabilirsiniz. Oysaki bugün otorite konumundaki kişilerin bu türden planlamalarda bulunmaları adına iyimser etkiler söz konusudur. Benim tavsiyem umudunuzu yitirmemeniz ve sabırla beklemenizdir. Bu konuda, önümüzdeki haftalarda olumlu gelişmeler meydana gelebilir.
Yükselen farklılıklarınız nedeniyle bugünkü enerjiler kimileriniz için partnerinizle aranızdaki sorunların bir türlü düzelmeyişinin yarattığı sıkıntıların işaretidir. Bazen soğuk ve mesafeli duruşunuz, aranızdaki buzları eritmeye yetmemektedir. Bugünkü enerji ise, sıcak ve sempatik yaklaşımların oluşması adına etkilidir. Hangi durumda olursanız olun, bugün lütfen kötümser düşünmeyiniz. Yaşadığınız durumları şanssızlık olarak görmek yerine, nerelerde hata yapmaktasınız şöyle bir gözden geçirin. Belki de bu gözden geçirmede bugüne dek farkedemediğiniz ilginç noktalar yakalayabilirsiniz. Ayrıca unutmayım ki, her karanlığın bir aydınlığı olduğu gibi, her inişin bir çıkışı mutlaka vardır.
BAŞAK
Sevgili Başaklar bugün, zihinsel disiplininiz gayet olumludur. Kafanızın içindeki fikirleri belli bir yere odaklayarak ben bunu böyle istiyorum veya bu şekilde düşünüyorum dediğiniz anda, çevrenizdeki insanların size karşı gelmesi mümkün değildir. Günlük enerjiniz, aşk hayatınızla alakalı konularda hem karşınızdaki kişinin niyetini önceden sezebilmenizde, hem de kendinizi ifade edebilmenizde destekleyicidir. Özellikle yeni başlayan ilişkide bu durum fazlasıyla işinize yarayabilir. İlişkinizdeki sorunlarınızı konuşarak çözüme kavuşturmak bugün daha kolaydır. Uygulanabilir düşüncelerinizi ortaya koyabilmeniz açısından da destekleyici olan günlük enerjiniz, bilginizi yaratıcılık gerektiren konular üzerinde odaklayarak dışa ifade etmenizi sağlayabilir.
Özellikle sizden büyük kişilerle anlaşabilmenin kolaylaştığı bugün, isteklerinizi ılımlı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde partnerinizin size olan yaklaşım tarzında ciddiyet göze çarpabilir. Yani hayatınızdaki yerinin gayet iyi farkında ve ilişkisine sahip çıkmaktan yanadır. Gün boyu sürecek bu etkiler altında hayallerle pek işiniz yoktur. Bugün üzerinde duracağınız en önemli konu, kendinizi garanti altına almaktır. Birçok işin altından kolaylıkla kalkabileceğiniz bugün, sistemli ve disiplinli çalışmanız halinde başarıyı daha kolay yakalayabilirsiniz.
TERAZİ
Sevgili Teraziler, Çarşamba gününe, sorumluluklarınızın bilinci içinde adım atmak gayet faydalıdır. Öğle saatlerindeki enerjiler, özellikle iş hayatınızla alakalı konularda ciddi yaklaşım tarzınızı gerektirmektedir. Gündelik temponuzda görevlerinizi layıkıyla yerine getirmek için gerekli olan en önemli olgu pratik hareket etmek ve belli bir düzeni takip etmektir. Sabah saatlerinde belki bunu gerçekleştirmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Fakat öğleden sonra bu çok daha kolay. Bu saatlerde otorite konumundaki kişilerle diyalogunuz gayet iyi ve işlerin düzgün seyirde ilerlemesi için ortam müsait gözükmekte. Öncelikle yapmanız gereken elinizdeki mevcut işleri bitirmek, daha sonra yenilik anlamındaki uygulamalar üzerinde çalışmaktır.
İş hayatı sorunlu olanlar veya herhangi bir konuda problemi olanlar bugünkü enerjiler sayesinde ortak bir zeminde buluşabilir, anlaşma sağlayabilirler. Sağlık problemi olanların alternatif iyileşme taktikleri sayesinde şifa bulmaları mümkündür. Önemli iş görüşmeleri olan kişilerin, herhangi bir plan veya projeyi yetkili kişilere beğendirmeleri bugün mümkün gözüküyor. Kısaca gün boyu iş hayatınız veya temelinin sağlam olmasını istediğiniz her konuda kendinizi gayet ciddi, tutarlı bir şekilde ifade edebilirsiniz.
AKREP
Sevgili Akrepler güne olumlu enerjilerin etkisi altında girmektesiniz. Parasal konulardaki sıkıntılarınız için büyüklerinizden destek görebilir veya yardım sözü alabilirsiniz. İş görüşmelerinizde mali konuların karşılıklı konuşularak halledilmesi veya karara bağlanması mümkün gözüküyor. Bazılarınız, özellikle son aylarda maddi açıdan oldukça sıkılmış durumdasınız, hatta bu yüzden bu mevzuların açılmasını dahi istemiyorsunuz. Fakat bugün çevrenizle olan diyalogunuz gayet güçlü olduğundan, sorunlarınızı konuşmakta bir sakınca görmeyebilirisiniz.
Günlük enerjiniz geleceğe dönük düşünmenizi, en azından biraz daha umutla hayata bakmanızı sağlayıcıdır. Zihinsel açıdan odaklanma gücünüzün yükseldiği bugün işlerinizi düzgün bir şekilde yerine getirmeniz veya farklı yollarla kazanç elde etmeniz kolay olabilir. Ayrıca yetersizlik duygusu içinde olan Akreplerin daha güvenli hareket etmelerini ve sorunlara rağmen görevlerini düzgün bir şekilde yerine getirmelerini sağlayan enerjiler mevcut. Gün içinde çalışma ortamınızda bulunan kişilerle olan sorunlarınızı ılımlı ve sakin yaklaşımlar içinde çözebilir, paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
YAY
Sevgili Yaylar, sabah saatlerindeki enerjiler özellikle aileniz ve güvencenizle alakalı konuların son derece önemli olduğunu gösteriyor. Bugün sizi içten içe rahatsız eden özel sorunlarınızla yakından ilgilenebilir hem de iş hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz yenilikleri gözden geçirebilirsiniz. Fakat asıl önemlisi uzun süreli kalıcı çözümler bulmaktır. Çünkü böyle düşünülmediği takdirde, ileriyi görmeniz, sağlam bir temel oluşturmanız mümkün değildir. Bugünkü enerjilerin ışığı altında umudunuz artabilir ve gözünüzde büyüttüğünüz birçok işi rahatlıkla bitirebilirsiniz.
Yeter ki, dağılmadan iyi bir planlama yapın ve ayrıntılardan ziyade bütünü görmeye çalışın. O zaman kısa yoldan sonuca varmanız kolaylaşır. Günlük enerjiniz, ailenizle aranızdaki problemleri konuşarak karara bağlamanız açısından destekleyici olduğu gibi, çelişkileri de ortadan kaldırıcıdır. Yani önceden verdiğiniz bir karar üzerinde değişikliğe gitmez, uygulama aşamasındaki işler üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Bazı konularda ise üzerinizde garip bir baskı hissedebilirsiniz. Çünkü yaşadığınız sorunlar hakikaten kolay değildir. Benim tavsiyem geçmişin üzerinde durmak yerine geleceğinizi düşünmektir. Böylece günü daha verimli geçirebilirsiniz.
OĞLAK
Sevgili Oğlaklar bugün partnerinizle aranızdaki sorunları daha kolay çözebilir, mantıklı düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Sabah saatleri bazı durumlar arzuladığınız gibi gelişmese de, öğleden sonra daha ciddi ve tutarlı düşünerek birbirinize gereken özeni gösterebilirsiniz. İş ortaklığı konularında problemi olanlar bir araya gelerek, sistemin oturtulması ve herkesin kendi payına düşenleri yapması adına iyileştirmelerde bulunabilirler. Yeni başlayan bir ilişkide partnerinizin olumlu davranışları ve kendinden emin hali güven konusunda rahatlamanızı sağlayabilir.
Kimileriniz bugünkü enerji sayesinde yakınlarıyla olan sorunlarını eş ve tanıdık bir dost aracılığıyla veya bizzat konuşarak çözüme bağlayabilirler. Ayrıca bugün yanlış anlaşılacağınızdan korkmadan fikirlerinizi kolaylıkla ifade edebilirsiniz. Yine bu etki altında eğitim hayatınızla alakalı konularda büyüklerinizin size destek çıkması mümkün gözüküyor. Rutin işlerinizi bugün pratik bir şekilde yürürlüğe koymak mümkün. Merak, bilgi toplama, iletişim ve haberleşme mevzularında da günlük enerjiniz sizi destekleyicidir. Ayrıca olgun ve deneyimli kişilerle daha iyi anlaşabileceğinizi söyleyebiliriz.
KOVA
Sevgili Kovalar, bugün, sözleşme, yasal davalar, evlilik, sosyal ilişkileriniz ve hedefleriniz gibi geniş bir alanda etkili olması muhtemel enerjilerle güne başlamaktasınız. Her Kova burcu mensubu aynı olayları yaşamayacağına göre, gün içindeki gelişmeler kişiden kişiye değişiklik arzedebilir. Sözgelimi, kimileriniz ilişkinizle alakalı konularda sıkıntılısınızdır. Bazılarınız mesleki açıdan dar bir boğazdan geçiyor olabilir. Hatta bütün bunların tam tersine bir kısmınız, yepyeni bir hayat kurmak için planlamalar yapıyordur. Hangisi olursa olsun bugün güne başlarken öncelikle pozitif düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Bu sayede sorunlarınızı aşabilir, umutla ileriye bakabilirsiniz. Söz gelimi ilişkisinde problem olanlar, karşılıklı konuşarak veya konuşmaya çalışarak uygun bir çözüm yolu bulabilirsiniz.
Yeter ki sevginiz yüreğinizde hala sıcaklığını koruyor olsun. İş hayatıyla ilgili konularda problemi olanlar, otorite konumundaki kişilerle ellerinden geldiğince ılımlı paylaşımlarda bulunmaya çalışabilirler. Ailesiyle ilgili sıkıntısı olanlar bu durumun yarattığı sorunları açıkça dile getirebilir ve size karşı daha anlayışlı olmaları gerektiğinden söz edebilirler. Biliyorum belki de bu yazdıklarım size fazla iyimser geldi. Ancak bunun tam tersi davransak veya olan durumlara karamsarca bakmaya devam etsek sizce ne değişecek? Yine aynı sorunlar devam edecek. O zaman gelin bugün olgunluk bizde kalsın. Bir adım atalım. Belki de bugünkü olumlu enerjiler, bizim için mucizeler yaratıcı olabilir. Denemeye var mısınız?
BALIK
Sevgili Balıklar, bugünkü gökyüzü oluşumları, aşk, iş ve parasal konularda derin düşünmenizi, kendinizi gözden geçirmenizi, aksaklıkları çözebilmek için işbirliğinde bulunmanızı sağlayıcıdır. Aşk hayatınızda şu aralar en önemsediğiniz olgu, tutarlılık ve kalıcılıktır. Kendi içinde sorunlu veya sevgi konusunda açmazlarla dolu bir kişinin, sizin de dengenizi bozabileceğini düşünebilirsiniz. Devam etmekte olan ilişkinizde aradığınız güveni konuşarak elde etmeniz bugün mümkündür. Günlük enerjiniz size dış dünyadaki imajınız ve girişimleriniz konusunda da destek verici görünüyor.
Toplum içindeki yerinizi belirlemek için, güçlü projeler ve planlamalarda bulunmanız, oturup bunların üstünde tekrar çalışmanız, kafanızın içindekileri yetkili kişilerle paylaşmanız gayet yararlı olabilir. Zaten bugün size dışarıdan bakan insanlar, yaşamınızla alakalı konularda ne kadar ciddi olduğunuzu hem duruşunuzdan hem de konuşmalarınızdan anlayabilirler. Kafanızın içi bugün dağınık olmadığından, neyi nasıl yapmanız gerektiğinin gayet iyi farkındasınız. Özel hayatınızla ilgili meselelerde ise, geçmişte yaşanmış bazı sorunları bugün birileriyle karşılıklı konuşarak tam olarak çözüme bağlamak isteyebilirsiniz.
Konu MeVSiM tarafından (08.10.09 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks