Merhaba,
Tabi herkezin dusuncesine saygimiz var, saten burasi bir paylasim forumu vede sizin boyle sekilde bakmaniz super birsey... Herkezin hakki var yorum vermeye, ama bence daha nazik, daha tatli. daha anlayisli sekilde kendisini ve de dusuncelerini aciklaya bilirdi.. ben tek onu aciklamaya calistim kendisine. ( bunu galiba senelerdir deniyoruz, ama islem etmiyorpPPpPppP ).
Aslinda kendini tanisaniz, cok tatli birisi... seker gibi aslinda, ama iste acik sozludur azcuk
Paylasim icin tsk...
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Ben düsündügünü acikca söyleyen insanlari severim.Iki yüzlülük yoktur öylesinde...kendisinden bilakis hoslandim ve arkadaslik teklifini bile yolladim.Tabi beni arkadasi olarak kabul ederse...
Biliyor musunuz en güzel arkadasliklar,dostluklar.....
tartismayla baslarmis.Sunu da belirtmek isterim ki ben...kirilmadim.
Ates aldim,cooook iyiyim.
Ufuk, o şirketlerde saçmalamış bence.
Tam komedi ya. Yav tamam. Gezgenlerin veya yıldızların hareketleri insan karakteri üzerinde etkili olmuş olabilir ama sadece o kadar.
Yok efendim bugün ay yükseliyor, sinirlerinize hakim olun, kırmızı kalpli boxer giymeyin, piskolojiniz bozulabilir felan.. bunlar geyigin zirvesi ya.![]()
Merhaba,
Bak ne guzel bir paylasim, kimse kirilmadi, kimseye saldiri yok.. vay be ilerleme mi var :P ... Euhmm.. ama sizin dusuncenize katilmiyorum. Ogrenmis universiteli insanlar bilen buna bakiyor.. ve ben bir sekilde ogrendimki, dogudun gun ve saat, gunesler ve yildizlarin durumu, senin kisiligini bir sekilde belirliyo. Yani sabirli insanmisin ? Duygulu.. ? Inatci ? Bu gibi tur seyler ozaman belirleniliyor... bence. Tabi kendini buna baglamicaksin, ama bence bakman senin ve baskalari icin faydali olcaktir. Hayatini bu yildizlara gore de yasamicaktin tabi.. cunki ozaman cok fazla etkilenmis olursun, kendi ozunu kaybetmis olursun.
Dedigim gibi, ben yaptim bir sekil bunu... ve kendimi biraz daha iyi ogredim. yani neden bazen boyleyim diye dusuncenize, bu kisiligine ayit olan seyler.
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Yafass... sen once soyle yemege ne var)))))
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks