Bende Değilim Gamgüm Paylaşim amaçli ekledim onlari denemedim bile denememde![]()
Güzel bi paylaşım :Pp Ama biz çapkın diiliz ki :Pp
Nerede Karşılıklı Sevgi veSaygı Varsa Orada itimat veİtaat vardır..İtimat ve İtaat Oldugu YerdeDisipLin Vardır.DisipLinin Oldugu Yerde Huzur.Huzur'un Oldugu Yerde de Başarı Vardır!!!
Bende Değilim Gamgüm Paylaşim amaçli ekledim onlari denemedim bile denememde![]()
Mutu En Basit SekiLDe CapkinLik Yapmak isTeyen , KarsisinDaKi inSana Gerekenden Fazla iLgiyi VermemeLi o Zaman Zaten KarsinDaKi kendi Kendine Sana Tav oluyor KardesimBu burc olayi bozar isi
) Takmadin mi pesinDen kosarlar MisaLi
![]()
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Paşam Benim Çapkinlikla Mapkinlikla İşim olmaz Sadece Girgir dolu Hoş Bir Bir Paylaşim Bu Bence İnsan Sadece Sevdiği Kişinin peşinden Koşmali Sadece Ona Aşik Olmali Ve Ona Sadik Kalmali....
Balık Burcu: Denizle ilgili her şeyi severler. İnsanlar hakkındaki kararlarında genelde yanılmazlar.
VaLLa DenizLe SuyLa iŞim Olmaz Ama Bu Deniz Bayan Olursa Olay FarkLı OlurKararLar Konusunda GeneLde Tahmin Ettiqim Gibi Oluyo
![]()
Konu As_1_in tarafından (20.04.08 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.
Terazi Burcu: Gülmeyi pek severler. Komik fıkralar ve hikayeler anlatın. Ama şarkı söylediklerinde sakın gülmeyin. Müziğe karşı kabiliyetleri olduğunu sanırlar
sanırlar yanlış ben çok güzel bozlak uzun hava okurum ve kimse gülmedii... bunlara kaldıysak ölmüşüzzzz
paylaştıgın için tşkrler
Koç Burcu: Önce güzel kokup kokmadığınıza özen gösterin. Lüks ve pahalı kokuları severler. Ucuz giyinmeyin.
Paylasim icin tsk.ler..![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks