Bu yaziyi her okudugumda icim kotu oluyor.. Bu sekilde esini terk etmiyecek erkekler bu devirde yok.. Pfssssssssssss............... Bizim Turk erkekleri kesin hemen baska kadin aramaya cikar![]()
♥¤♥Gerçek Sevgi İşte Bu♥¤♥
Yaşlı bir bey,sabah erkenden evinden çıkmış yolda ilerlerken,bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış. Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.Hemşireler pansuman yapmışlar,biraz beklemesini ve röntgen çekerek herhangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini söylemişler.
Yaşlı bey huzursuzlanmış, acelesi olduğunu,röntgen istemediğini söylemiş.Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar; "Eşim huzur evinde kalıyor,her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim,gecikmek istemiyorum" demiş.Eşinize bir haber iletir,gecikeceğinizi söyleriz deyince, yaşlı adam üzgün bir ifadeyle "Ne yazık ki karım alzheimer hastası, hiçbir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" der...
Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuz bilmiyor, neden hergün onunla kahvaltı etmek için koşuşturuyorsunuz?" diye sormuşlar...
Adam buruk bir sesle; "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş...
"Çiçek sulandığı kadar güzeldir"
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Bu yaziyi her okudugumda icim kotu oluyor.. Bu sekilde esini terk etmiyecek erkekler bu devirde yok.. Pfssssssssssss............... Bizim Turk erkekleri kesin hemen baska kadin aramaya cikar![]()
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
cok güzel tskler canim paylasim icin![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Bunun adina ASK derler canim...
Paylasim icin tskler..
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks