AŞK hem bunların hepsi hemde hiçbiridir...dünyada kelimelerle tarif edileyemeyecek tek olgu sanırım AŞKtır....
paylaşım için tşkler...
Sesini duyduğun zaman avuçlerınız terlemeye kalbiniz deli gibi çarpmaya başlıyorsa bu aşk değil HOŞLANMAKTIR.
Yanınızda birtek o olduğu için onunla iseniz bu aşk değil YALNIZLIKTIR.
Herkes onunla olmanızı istediği için onunla iseniz bu aşk değil SADAKATTİR.
Size sıcak yakın davrandığı için onunla iseniz bu aşk değil KENDİNE GÜVENSİZLİKTİR.
üzülmesini istemediğiniz için onunla iseniz bu aşk değil ACIMAKTIR.
Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoş karşılıyorsanız bu aşk değil ARKADAŞLIKTIR.
Bütün gün ondan başka hiçbirşey düşünmediğinizi söylüyorsanız bu aşk değil KOCA BİR YALANDIR.
Onun iyiliği için kendinizden çok şey defa ediyorsanız bu aşk değil YARDIM SEVERLİKTİR.
O üzgünken sizinde kalbiniz acıyorsa işte bu AŞKTIR.
|^ beN hayaTı çevRimdıŞı yaşıyoRum seN beNi engeLLesen ne oLur !!
AŞK hem bunların hepsi hemde hiçbiridir...dünyada kelimelerle tarif edileyemeyecek tek olgu sanırım AŞKtır....
paylaşım için tşkler...
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Askin tarifi mumkun degil. Birtek karsi tarafi hissetmek degil bence.Yaninda olmasade her anini onunla ,sanki yanindaymis gibi yasamaktir kimi zaman.paylasimin icin tsk ler aChelia![]()
Büyük âlimler önce beşeri aşkı yaşamış, sonra ilahi aşka ulaşmıştır. Hakikate ancak aşk yoluyla, aklı terk etmekle ulaşılacağına inanılır. Gönülde aşk varsa akıl idrak edemez. Bu yaşam biçimi aslında nefsaniyet duygusunun öldürülmesidir. Yukarıda da değindiğimiz gibi aşk şehvet duyguları, makam ve paranın üzerindedir. Bir rivayete göre Züleyha, Yusuf'u bulmak için yetmiş deve yükü serveti bu yolda harcamıştır. Aşığın gözü kördür derler. Bu sözün anlamı, sevenin canandan başkasını görmediği için söylenmiştir. Ancak bu sözle sadece bu düşünceyi ima etmek eksik olur. Çünkü seven cananın eksiklerini de görmez.
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks