cok gusel....
....ve kendi içimde ikiye bölünüyorum.. Sensizlik mi yoksa varligin mi? simdi bunu dusundugum zamanlarimdayim. Birini bir kefeye otekini oteki kefeye koyuyorum! Peki ya hangisi agir basiyor? Bilinmiyor... Ikiside asili kaliyor yuregimde... ve kendi icimde ikiye bölünüyorum! yüregim kal diyor... mantigim git! Birakip gitmek bu acilari cekmekten daha zor geliyor sanki... Gözlerini özlemekten korkuyorum! Ve ellerine hasretlikten... (ölebilirim sanki...) yine de git diyor bir yanim! Ama olmuyor... yüregimin sesini kisip, hic birsey hissetmiyorum gibi yapamiyorum!
Nasil birsey bu...? Sana dayanan bu yuregin, Sensizlige dayanacak gücü yok mu?Tutkulu olmak kötü... ucurumun önüne kadar geliyorum ama atamiyorum yuregimi! (yuregimdeki seni)
Celiskilerime düstün simdi... oysa tam da güvendim diyordum! O olmali! .. diyordum.
Yanlis mi? Yoksa... dogru mu? Gercek mi? yalan mi? hala yasanabilecek güzel seyler var mi? güvenilecek yanlarin kaldi mi hala? Düsündükce batiyorum...
Her nekadar bu askta mantigimi kullanmak istemesem de, her seferinde mantigimi cikariyorsun karsima Yine de deymez, bitirilmemeli birseyler! zaten ne zaman bitirmeyi düsünsem; sevgimle karsi karsiya geliyorum!
.....................................
Sana bir sans daha veriyorum.Yasayip görecegim! Artik düsünmüyorum gecmiste olanlari Tek yapabildigim; gelecegin guzel seylerle ‘gelmesi’ni dilemek! Ve dilegimin kabul olmasini ‘seninle’ beklemek...
Kendi kurallarimdan vazgecerek; sana vazgecilmezligini kanitliyorum! bir kez daha anliyorum seni nasil sevdigimi! ve bilmeni istiyorum! Risklerden korkmuyorum! cünkü seni severek hayatimdaki en büyük riski aliyorum!
cok gusel....
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks