Güzel bir dua uKaLa abicim...
Ben basladım bile duayi etmeye...
Tskler....
Aşk Duası ...
+ YouTube Video
Ağız'dan Çıkan Her Sözün Dua oLduğu BiLinciyLe , Yaradan'dan İstenebiLecek En GüzeL Ve En HayırLı SevgiLi , Sanırım BöyLe Birşey oLsa Gerek ..
Ve RiyakarLığın , NankörLüğün , HayasızLığın Her Geçen Gün Biraz Daha Arttığı .. Aşk'ın , Sevgi'nin Değerini Yitirdiği , Vazgeçmenin , Pes Etmenin , Emek Vermemenin , Ufacık SorunLarda AyrıLmanın NormaL SanıLdığı Günümüzde ..Sanırım Herkesin ( İstisnaLar Kaideyi Bozmaz ) BöyLe Bir Dua'ya İhtiyacı oLduğunu Düşünüyorum..
Ve Aşık oLmaktan , Sevgi'den , Sevmekten Bahseden Herkese Soruyorum ..Efsane Aşık'Lar Kadar GüçLümüsün ? , SabırLımısın ? ( Bir Mecnun , Bir Ferhat , Bir LeyLa , Bir Şirin oLabiLir Misin? ).. Eğer Evet DiyebiLiyorsan Bütün KaLbinLe .. O Zaman N MutLu Sana , Yüreğinde Gerçek Bir Sevda Taşıyorsun , GeLip Geçici Bir Heves DeğiL .. Ve Bir Gün , Bir Yerde , Sana Ait oLan Karşına Çıkacaktır ( Henüz Çıkmadıysa ) Sadece Biraz Daha Sabretmen Gerekiyor ..Sabret ..
HazırLayan Arkadaşın Yüreğine SağLık ..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
Güzel bir dua uKaLa abicim...
Ben basladım bile duayi etmeye...
Tskler....
cok guzel bi yazi emegine saglik allahim bizede boyle bir sevgi nasip etsinn..
Böyle guzel bir duaya sadece amin diyorum.. Sevgili Ukala tskler paylasimin icin..Sözler cok guzel , cok samimi , cok icten söylenmis.. Herseyin anlaminin degistirildigi gunumuzde, hala böle dununenlerin oldugunu bilmek gercekten mutluk verici.. Bir dinleyicim bana bu duayi yollayip yorumlamami istemisti, aglamaktan okumayamamistim.. Umarim hersey diledigimizce olur..
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
DuaLarın KabuL oLsun DoubLe HayaLet'im , Rabbim GönLüne Göre Versin ..
Amin , ALLAH(c.c.) GönLüne Göre Versin , Umarım İstediğin Gibi oLur Herşey ..Afet-i_Devran
cok guzel bi yazi emegine saglik allahim bizede boyle bir sevgi nasip etsinn..
Ben Tşk Ederim GüzeL DüşünceLerin İçin Lavinya .. N Yazık Ki Herşeyin AnLamını Değiştiren , Yitirten BizLeriz .. Ve Her Geçen Gün Biraz Daha Kötüye Gidiyoruz .. Umuyorum Ki En Yakın Zaman Da Kendimize GeLip Daha GüzeL GünLeri YaşayabiLiriz .. Rabbim Herkesin GönLüne Göre Versin..LAViNYA
Böyle guzel bir duaya sadece amin diyorum.. Sevgili Ukala tskler paylasimin icin..Sözler cok guzel , cok samimi , cok icten söylenmis.. Herseyin anlaminin degistirildigi gunumuzde, hala böle dununenlerin oldugunu bilmek gercekten mutluk verici.. Bir dinleyicim bana bu duayi yollayip yorumlamami istemisti, aglamaktan okumayamamistim.. Umarim hersey diledigimizce olur..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
Ne diyebilirim ki Ukala, gönlüne sağlık
yorum yapmak isterdim ama bir türlü doğru kelimeyi bulup anlam yükleyemiyorum
ki Aşk nekar anlatılabilirki
Aşk sadece Aşığınla yaşanandır süresi ve sonu olmayan her şeye rağmen ve beklentisiz sevmeyle yaşayan...
Uzak olsada umut edip arayışında beklemek bile çok güzel...
Tekrar teşekkürler...
Her Şeye Rağmen; Ayakta Kalana, Anlayarak Yaşayana
Saygılar...
Zemheri_Gece Tşk Ederim GüzeL DüşünceLerin İçin ..
Doğru KeLimeLeri Seçmek İstemiyenLerdenim Ben Artık .. Aşk Adı aLtında YanıLmışLıkLar YaşayanLardan ..Bu YanıLmışLıkLar Ki Beni İnsanLardan Soğutan , En ÖnemLisi Ben oLmaktan , Kendimden Soğutan .. Ama Yine De Diyorum Ki En BÜYÜK SuçLu Benim , Kandığım , Yada Adam Gibi Aşık oLamadığım İçin..
Konu uKaLa tarafından (11.08.09 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks