Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
1 den 10´e kadar. Toplam 24 Sayfa bulundu

Konu: 3 Nokta (Ayse'me) ...

uKaLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Question 3 Nokta (Ayse'me) ...

MahaLLenin En ''ÖzeL'' Kızıydı (ÖzeL = Cana Yakın , Yardım Sever , İçten , Dürüst , Fedakar , MerhametLi , GüzeL .. Kısacası Kanatsız Bir MeLek'di )..
    Genç Çocuk Yeni Taşınmıştı MahaLLeye , Ama Daha Genç Kızı iLk Gördüğünde AnLamıştı Çok ''ÖzeL'' Biri oLduğunu .. Kızın Üzüntüsü Yüzünden Okunuyordu , Merak Etti Çocuk Sordu N'yin Var? N'den Üzgünsün? ..
    En Sevdiğim Kişiyi Askere Gönderdim Dedi Kız ..
    SevgiLinmiydi Dedi Çocuk ?..
    Sen De Mi Ya , Sende Mi ? Dedi Kız SinirLi Ve Kırgın Bir ŞekiLde ..
    N Dedim Ki Dedi Çocuk ?..
    Herkes SevgiLim oLduğunu Sanıyor , Ama DeğiL , Sevdiğim Çok Değer Verdiğim , Çok ÖnemLi Benim İçin Bu Hayatta Ki BeLkide Tek Dostum Dedi Kız ..
    Çocuk Biraz Şaşırsada ; ÜzüLme , SayıLı Gün Çabuk Geçer , İnşaLLah En Kısa Zamanda Kavuşursun Dedi Kıza ..
    İnşaLLah Dedi Kız BuğuLu GözLerLe ..
    BöyLece TanışmıştıLar .. GünLer Geçtikçe ,SeLamLaşıp Konuşmaya BaşLadıLar , Hergün Biraz Daha FazLa KonuşuyorLardı ..
    Birgün BirLikte BirşeyLer İçmeye Karar VerdiLer ..Sakin Deniz Kenarında Bir Cafede OturduLar , Sohbet iLerLedi , BirLikte TavLa Oynamaya Karar VerdiLer ..
    Ben İddaa'sız Oynamam Dedi Genç Çocuk ..
    Kız Da aLtta KaLmadı Hani , Sen İddaa'Lıysan Bende İddaa'Lıyım Dedi..
    Oyunun Sonunda Genç Çocuğun Yüzünde Ki Zafer Tebessümü GörüLmeye Değerdi ..
    (HoşLandığı Kız O'nunLa Daha FazLa Zaman Geçirecekti , Hergün GörüşecekLerdi , Ve Dikkatini Çeken Kızı Daha Yakından Tanıyacaktı , Bu Yüzden MutLu Ve HeyacanLıydı Genç Çocuk ) ..
    Artık Hergün BirLikteydiLer , SaatLerce BirLikte Zaman Geçirip Sohbet EdiyorLar BirbirLerini Yakından TanıyorLardı .. Çocuğun O'na iLgi Duyduğunu AnLamıştı Genç Kız , Ki Zaten Çok Da BeLLiydi Herşey..
    Herşeyden , Bütün SıkıntıLarından Vazgeçiyordu , En Azından Kızın Yanındayken Unutuyordu Tüm SorunLarını , Önemsemiyordu Hiçbirşeyi Ve Bu Yüzden Minnettardı Kıza , HissettirdikLeri Ve Yanında oLduğu İçin..
    Ama Bu Durumdan Rahatsız oLanLar Da Vardı .. Çocuk MahaLLeye GeLdiğinden Beri Kızın Sadece ÇocukLa iLgiLenmesi , Sadece O'nunLa Zaman Geçirmesi , Kıza iLgi Duyan , Aşık oLan , YıLLardır Peşinde oLan ÇocukLarı Rahatsız Etmişti ..
    AsLında Çocukda , Kıza iLgi Duyan KişiLerin TavırLarından Rahatsızdı , Bu Yüzden Uzak Tutmaya ÇaLışıyordu Kızı DiğerLerinden , eLinden GeLdiği Kadar..
    Çoğu Zaman BaşarıLıda oLuyordu Zaten ..
    GünLer Birbiri Ardına SıraLanıyor , Zaman Su Gibi Akıp Geçiyordu , Çocuğun Kıza Duyduğu Aşk , Sevgi BenLiğinden Okunuyordu ..
    Kızda BeLkide Hayatında iLk Kez Aşık oLmuştu ..
    İkisi BirLikte MutLuyduLar , Zaman Zaman SorunLar , Ufak Tefek TartışmaLar oLsa Da GeneLde MutLuyduLar .. BirLikte oLdukLarında , ÇevreLerinde Kimse oLmadığında ! ..
    Ama DiğerLeri Kızın Etrafında oLduğunda Çocuk Kıskanıyor Ve SinirLeniyordu ..Bu Yüzden SürekLi TartışıyorLardı ..
    Çocuk Bir TürLü Çekip aLamıyordu Kızı Bu Ortamdan Ve Bundan Çok Rahatsızdı ..
    Bu Durum Bir Süre Daha BöyLe Devam Etti ..
    Bir Süre Sonra TaşınaLım Dedi Çocuk Kıza , GideLim BuraLardan ..
    Sadece Sen Ve Ben ..
    oLmaz Dedi Kız Yapamam , Gidemem , En Azından Şuan Gidemem , Bırakamam DostLarımı , Çevremi ..
    ÜzüLmüştü Çocuk , Hemde Çok ÜzüLmüştü , Kızı Çekip aLamadığı , Kendisi iLe GeLmeye İkna Edemediği İçin Bu Yüzden Yine TartıştıLar , Kopma Noktasına GeLmişti Herşey Ve Çocuk SertLeşti ..
    Sonra KonuştuLar Ve Tmm Dedi Çocuk , Senin İstediğin oLsun ..
    Ama En Azından Sana iLgi Duyan KişiLerLe Görüşme , Muhattap oLma , Ve O'nLar Sana YakLaşmaya ÇaLıştıkLarında Haberim oLsun ..
    Tmm Dedi Kız ..
    Aradan Biraz Zaman Geçti , Kız Hastaydı Ve SürekLi GörüşemiyorLardı Birkaç Gündür ..
    Çocuk Birgün DiğerLerinden Birinin HaraketLerinde Bir GaripLik Sezdi Ve Kız GeLdiğinde Görüştünüz Mü Diye Sordu ..
    Evet Dedi Kız , O An YıkıLmıştı Çocuk , Dünya Başına YıkıLmıştı Hissettiği Acının Tarifi Yoktu , öLsem Canım Bundan FazLa Acımaz HeraLde Diye Düşündü ..
    N'den Dedi Çocuk , N'den ? .. Benim SözLerimin Hiç Önemi Yokmu Dedi ?..
    Çok Israr Etti Cevap Vermek Zorundayım Dedi Kız ..
    Hissettiği Acınında EtkisiyLe Kızı Kıracak SözLer SöyLedi , Ama Yine De öLesiye , DeLicesine Sevdiğinden Bırakıp Gitmedi ,Gidemedi ..
    Tam Herşey TatLıya BağLanmışken Kızın Askerde Ki Çok Sevdiği Dostu GeLdi ..
    Kız Koşup Boynuna AtLadı Dostunun , Çocuk İçi Yansada , Kıskansa Da , Ses Etmedi , Tekrar Üzmek İstemedi , Kenardan İzLedi Hasret Gidermesini , Sessizce ..
    Aradan Biraz Zaman Geçtikden Sonra , Kız Dedi Ki Beni YanLış AnLama , Geç oLdu Sabah İşe Gideceksin , Sen Gidip DinLen , Ben DostumLa Biraz Daha KaLayım Hasret Gidereyim ..
    Çocuk Bu SözLe Bir Kez Daha Beyninden VuruLmuşa Döndü , Bütün YaşananLar , SöyLedikLeri , Kıza AnLattıkLarı , Kadın - Erkek iLişkiLeri , Bakış Açısı , KıskançLıkLarı , HisLeri Herşey HızLıca Gözünün Önünden Geçti ..
    Ve Dedi Ki ; Sanırım Boşa Konuşuyorum Ben , EywaLLah Dedi Ve Evine Gitti..
    Eve Girer Girmez Bir Mektup Yazdı; Madem DostLarın Ve Çevren Benim SözLerimden ÖnemLi , Benden Vazgeçip O'nLardan Vazgeçemiyorsun O Zaman Ben Bir Süre Çevrende oLmayacağım , BakaLım Bensiz Daha İyi oLacakmısın ... Kızın Posta Kutusuna Bıraktı Mektubu Ve KayboLdu ..
    (Uzaktan , Uzaktan İzLiyordu Kızı , ÇevresindekiLeri , oLanLarı , O Yokken Kızın NeLer Yaptığını , Dışardan Gördüğü Hiçbirşeyin Değişmediğiydi)..
    Bir Kaç Gün Sonra Geri GeLdi Çocuk , Kızı Gördü , Merhaba Dedi .. Merhaba Dedi Kız ..HastaLığını Sordu , Seni iLgiLendirdiğini Sanmıyorum Dedi Kız ..
    iLk O An Bittiğini Hissetti Çocuk , Ve YıkıLmıştı.. Peki Dedi İyi AkşamLar Diyip Gitti ..
    Kızı İzLedi Bir Süre Daha , KonuşmaLarını , DiğerLerine TavırLarını, HaraketLerini ..
    Sanki Her Sözü , Her Haraketi Çocuğun Canını Yakmak İçin YapıLıyordu ..
    Kız BeLki Kendi Gözünde Çocuktan İntikam aLıyordu Bir Kaç Günün Acısını Çıkartıyordu ..
    Ama BiLmediği Birşey Vardı ; SöyLediği , Yaptığı Herşey, Her Haraketi , Her Sözü Çocuğu Bir Kere Daha öLdürüyordu , YüzLerce Kez öLmüştü Çocuk O Gün Ve Her Seferinde , Her Harakette Aynı Acıyı Kat Be Kat FazLa Hissediyordu ..
    Ama Öğrendiği Birşey Vardı , Bir Mikrop , Bir Zehir Eğer İnsanı öLdürmezse , O'na BağışıkLık Kazandırır ..Çocuk Da Eğer Bu Acı iLe Yaşamayı BaşarabiLirse , BecerebiLirse .. Bir Daha AsLa BöyLe Acı Çekmeyeceğini BiLiyordu .. Ama Yinede Bırakmıştı Kendini , Hiçbirşey Umurunda DeğiLdi ..
    Sanırım FazLaLıktı Artık Kızın Hayatında , En Azından BöyLe Hissediyordu Artık ..
    Ve Sanırım ... SöyLeyemedi Çocuk , İçinden BiLe oLsa DiLe Getiremedi O Sözcüğü , O Yüzden BeLki Dedi , BeLki Bir Umut ..
    Hani Devamı oLan Her CümLenin Her Şeyin Ardına Konurya ... ( Üç Nokta ) ..
    O'da Aynısını Yapmıştı ... (Üç Nokta ) Koymuştu ...

...

( Not: Hikayeden Eğer Rahatsız oLunuLursa , Konu SiLdiriLebiLir ) ..
    Konu TUGBA tarafından (21.06.09 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.
    ''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..

No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...

Someone Whos Trying To Find HimseLf...

BurCaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

konu basligi ne ? merak ettim nie .... diye atlandirdin ? guzel bir hikaye kim rahatsiz olcak yaa :S
    emegine saglik tsk ler

Konunun BaşLığı Sonunda Da AçıkLandığı Gibi ... (Üç Nokta) ..
    Tşk Ederim iLgin İçin Afet-i_Devran ..
    ''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..

Fidem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Ne beyan-i hale cu'ret ne firaha kudretim var."

Bu hikaye bana tanidik geldi sanki Ukala
    ama bence cocuk yalnis anlamis bütün bu olanlar kizin dostuna olan sevgisinin yalnis anlasilmasindan olmus bence cünkü günümüz dünyasinda dostlugun anlamini bilmeyen o kadar cok kisi varki benimde basima geldi buna benzer olaylar benimde bi dostum var ayni hikayedeki gibi ona verdigim degeri kimseye vermem ama dostum sevgilim degil onun yerini sevgilim bile tutamaz onu gercekten anlatilmayacak kadar cok seviyorum yani insanin eger bir bayansa erkek arkadasi dostu olamazmi illa karsi cinsten diye sevgili görüp kiskanilmasi gerekmez bence bu cocuk o dostu kiskanmak yerine kizin dostu oldugu icin sevmeye calissa bence o hikaye daha güzel son bulurdu

sabah sabah cok konustum sanirim ama benimde yasadigim bi olaya cok benziyordu hikaye yazma geregi duydum kusura bakmayin )

basligi görüncede su dizeler geldi aklima nedense

Üç Nokta

Sen çok güzel bir kızsın,
    Ama...
    Üç nokta,üç güç nokta,o üç güç nokta;
    Elimi kolumu bağlıyor.
    Ah!
    Gözler bir muktedir olsa anlatmaya,
    İçimde bir şeyler kopuyor seni gördüğüm anda.
    Anla!
    'Çingeneleşen gönül şimdi senin gözlerinde,
    yerleşik hayat için ferman arıyor'
    Ama...Üç güç nokta....

Hasan Doğan

cok sey ifade eder o ... nokta bazende cok aciz kalirlar...
    ♪ sadece müzik...

CASPER_CASPER_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Entries
    7

uKaLa döktürmüsün yine kanka cok güzel tskler.....

cokgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kesinlikle dozu kaçıyor doğrudur..

Biz değil onlar beceremiyorlar genellikle...

"Ey kadınlar, mahreminiz olan erkeklerle konuşunuz, namahremle konuşmayınız!"

Bu zamanda konuşmamak gibi bir şansımız olmuyor maalesef ama dost olmaz kendizini kandırmayın boşuna
    Bi yalnız kalında bakın dost olabiliyor musunuz?

Asık Veysel bile ne guzel demiş...
    Dost dost diye nicesine sarıldım
    Benim sadık yarim kara topraktır...
    Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.

Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
    Görmek fakat yaklaşamamak,
    Bakmak ama konuşamamak.
    Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
    Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
    Zor olan budur.
    Görmek ama dokunamamak...

GüLce , Casper_Casper DoubLe HayaLetim Ve Cokgen ÖnceLikLe YorumLarınız Ve DüşünceLeriniz İçin Tşk Ederim ..

GüLce Hikayeyi Tanıdığını BiLiyorum , Ama Hikayede AnLatıLan Ve Yaşanan Son oLay iLe SınırLı DeğiL Bazı ŞeyLerinin Birikiminin Doruk Noktası O'rası .. O'nun Öncesinde Bazı KonuLarda DefaLarca Uyarıyor Kızı Çocuk , İzah Ediyor , AnLatıyor .. Şimdi O AnLattıkLarına Burda Bi Kaç Örnek Vereceğim Ki Bu ÖrnekLer aLemLere Rahmet oLarak GönderiLen Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.)'nın SözLeri , O'nu Ve Bizi Yaradanın SözLeri .. Ki İnanan Hiç Kimsenin BunLara Karşı Çıkacağını Düşünmüyorum ..

Bir Sayfadan aLıntı Yapacağım ..

Nikah düsenlerle görüsmek ve halvetSual: Halvet nedir?
    CEVAP
    Halvet, yabanci bir kadinla bir erkegin bir odada, bir yerde yalniz kalmalari demektir. Bu haramdir.

Sual: Yakinlarim fasik, kötü insanlar. Onlarla iyi geçinmem için günah islemem caiz olur mu? Mesela nikah düsen bayan akrabalarima hos geldin diyerek kucaklasip öpüsmem caiz olur mu?
    CEVAP
    Zaruretsiz caiz olmaz. Imam-i Rabbani hazretleri, (Esin, dostlarin gönüllerini yapmak için, kendini günaha sokmak ve ahiretin sonsuz azaplarina atilmak, akli olanin yapacagi is degildir) buyuruyor.
    Bir hadis-i serif meali de söyledir:
    (Bir kimse kötü insanlarin kizacaklari seyde Allahü tealanin rizasini ararsa, Allahü teala onu, insanlardan geleceklerden korur. Bir kimse, Allahü tealanin kizacagi seyde, insanlarin rizasini ararsa, Allahü teala onun isini insanlara birakir.) [Tirmizi]

Sual: Yenge, baldiz, amca ve dayi hanimlari gibi akraba kadinlarla yalniz bir odada bulunmak günah midir?
    CEVAP
    Bahsettiginiz kadinlar namahremdir. Böyle kadinlarla halvet haramdir. Halvet, yabanci bir kadinla bir erkegin, bir yerde yalniz kalmasidir. Kadin çok olsa da halvete mani degildir. Erkegin hanimi veya annesi, bacisi gibi mahrem bir kadin bulunursa halvet olmaz.

Müslüman kadin, fasik kadinlarin yaninda da saçi açik duramaz. Mürted amca ve dayinin yaninda da açik duramaz. Mürted ana-babanin yaninda, basi açik durmak caiz ise de, ellerini öpmek caiz degildir.
    Zaruret olmadikça namahremle konusmamalidir. Hadis-i serifte buyuruluyor ki:
    (Ey kadinlar, mahreminiz olan erkeklerle konusunuz, namahremle konusmayiniz!) [I.Sa’id]

[Mahrem, kendisi ile evlenmek haram olan yakin akraba demektir. Namahrem, kendisi ile evlenmek haram olmayan yabanci veya uzak akraba demektir.]

Peygamber efendimiz, (Kadinlarla beraber olmaktan, onlarla yalniz kalmaktan sakinin) buyurunca, oradakiler, bir kadinin, kayinbirader, eniste gibi akrabalarla yalniz kalmasinin hükmünü sorunca, Resulullah efendimiz, (Kayinbirader daha tehlikelidir, ölüm gibidir) buyurdu. (Buhari)

Bunun sebebi, toplumda kayinbirader, eniste yabanci sayilmadigi için, yengesinin, baldizinin yanina teklifsiz girip çikar. Bunlar yalniz kalinca üçüncüleri seytan olur. Sonra da, (Bayram degil, seyran degil, enistem beni niye öptü) derler. Bayram da olsa, yalniz bir yerde kalmak, zaruretsiz konusmak, tokalasmak haramdir. Seytan insani kadinlarla aldatmaya çalisir. Zaruretsiz, akraba da olsa, yabanci kadinlardan uzak durmalidir! Hadis-i seriflerde buyuruldu ki:
    (Bir erkekle bir kadin yalniz kalinca, aralarina seytan girer. Yabanci bir kadinla sikisik durmak, üstü pis bir hinzirla sikisik durmaktan daha kötüdür.) [Taberani]

(Seytanin, takva sahiplerini avlamakta, kadinlardan daha uygun bir tuzagi yoktur.) [Deylemi]

(Iblis, seytanlara der ki: Et, kadin ve içki ile insanlari aldatmaya çalisin! Bu iste bunlardan daha etkilisi yoktur.) [Deylemi]

(Ümmetim için en korktugum sey, kadin ve içki fitnesidir.) [I. Süyuti]

(Bir facire [kötü] kadinin fücuru [kötülügü] bin erkegin fücuru gibi ve bir iyi kadinin iyiligi, yetmis siddikin iyiligi gibidir.) [Ebu Nuaym]

(Gençlik, delilikten bir subedir, kadinlar da seytanin tuzagidir.) [E.Nuaym]

(Kadin avrettir ve disari çikinca seytan onu gözetler.) [Ibni Hibban]

(Bir genç kiz ile genç bir erkek beraber idi. Onlari seytandan emin görmedim.) [Tirmizi]

Başka Bir aLıntı :

Hanefi ve Şafii mezhebine göre, Mahrem olmayan kadına dokunmak veya tokalaşmak haramdır. Nitekim Hz. Peygamber (a.s.v)’e bey’at eden kadınlar; “Ey Allah’ın Resûlü! Bey’at ederken elimizi tutmadınız” dediler. Bunun üzerine Hz. Peygamber (a.s.v) şöyle buyurdu;

“Kadınların elini tutup tokalaşmam.” (Nesâi, İbn-i Mace)

Hz. Aişe (r.a); “Vallahi Allah Resulünün eli asla bir kadının eline değmedi. O, kadınlarla sözle bey’atlaştı.” demiştir. (Buhari, Müslim, Tirmizi)
    Bunun yanında, Hz. Peygamber (a.s.v)’in kadınlarla elinde bez varken bey’atlaştığı haberleri de vardır. Bu da O’nun kadınlarla tokalaşmadığını gösterir.

Şehvet duyulmayacak derece de yaşlı kadınlara gelince, Hanefi fıkhının meşhur kitaplarından olan el-Hidaye, onlarla musafahalaşmakta mahzur olmadığını söyler ve delil olarak Hz. Ebu Bekir (r.a)’in, süt annesinin bulunduğu kabilelere gittiğinde kocakarılarla musafahalaştığı ve Abdullah b. Zübeyr’in hasta bakıcı olarak bir kocakarı tuttuğu, ona ayağını ovdurup başını kaşıttığı haberlerini zikreder. Fakat Zeylaî bu rivayetin garip olduğunu söylemiştir.

Netice olarak; Hanefi mezhebinde fitneden emin olunan ihtiyar kadınlarla musafaha yapılabilirse de, sahih rivayetlerde anlatılan Hz. Peygamber (a.s.v)’in yaptığını yapmak ve namahrem olmaları halinde onlarla da musafahalaşmamak en emin yoldur.

Bunun Dışında eLbetde Ki Bu KonuyLa iLgiLi Bir Çok Ayet BuLunmaktadır ..
    aLemLere Rahmet oLan Efendimiz Bu Konuda Bu Kadar Korkarken , Sakınırken , Dikkat Ederken , Uyarırken ( Ki O İnsanLarın En HayırLısı , KaLbinde Ki Tüm KötüLükLer aLınmış , ALLAH(c.c.)'ın ResuLu , eLçisi ) O BöyLe SöyLerken , Biz KuLLar Kendimizi N Kadar SakınabiLiriz?..
    Diyorsunuz Ki Erkek GözüyLe BöyLe Konuşuyorsun , Yukarda Nebinin SözLeri , Birde Çokgen Arkadaşımız Bayan Gördüğüm Kadarı iLe Ve Birde O'nun Yorumunu Okuyun ..
    Uzun Lafın Kısası ;
    Benim SöyLemek İstediğim , Çocuk Kızdan Birşey İsterken oLmaması Gereken Birşey İstememiştir Zaten ..
    Ve İsterkende Dayatmacı oLmak Yerine İzah Etmeyi Tercih Etmiştir, Ama Sanırım Kendisini İfade Edememiştir ..

CASPER_CASPER_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Entries
    7

uKaLa senin gibi 1 arkadasa sahip olmak cok farklı gercekten.....
    Bu güzel bilgilerin ve herkese tokat gibi gelen cevapların için cok tskler...
    SaygıLar....

Fidem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Ne beyan-i hale cu'ret ne firaha kudretim var."

Ukala bunlari ben zaten biliyorum ama hikayede gecen iki sevgilinin konusu yani kari koca yada nisanli sözlü degillerki
    yani bi nevi o iki sevgilide mahrem durumdalar evlilik söz konusu olmadigi sürece
    yani simdiki zamanda iki sevgili sözcügünün anlamini genis capli olarak bi düsünürsek
    evli gibi yasanilan sevgililik dönemi sizce ne kadar dogrudur bilemiyorum ama
    bence kari koca münasebetinden dahada ileride bir yerde yani igrenc...
    neyse demek istedigim su o delikanlinin anlatmak istedigini zaten gercek sevgi varsa ve niyet ciddiyse o kiz yapar
    ama ben olsam söyletmem bile ciddi bir niyet tasiyorsam ve sevgilim var ise herkesin anlayis acisi degisik olabilir
    bilmiyorum size benim fikirlerim ne kadar yalnis gelir yada nekadar dogru gelir iyi bir aile kizi zaten karsi cinsle yalniz kalmazki
    bir ortamda cokgeninde dedigi gibi yalniz kalirsan ne dostluk kalir nede bisey
    bunlarin bilincinde olmak o mesafeyi korumak insanin kendi elindedir diyorum
    ♪ sadece müzik...

DoubLe HayaLetim Çok Tşk Ederim Gerçekten , DüşünceLerinLe Beni OnurLandırdığın İçin..
    GüLce BunLarı BiLdiğini Az Çok Tahmin EdebiLiyorum , Ama Sende Hikayenin Perde Arkasını Pek BiLmiyorsun , O Yüzden Gördüğün Yada BiLdiğin Kadarı iLe YorumLuyorsun Saygı Duyuyorum..
    Ama Ciddi oLmayan Bir İnsan , Zaten Bu AdımLarı Atmaz Diye Düşünüyorum ..
    ''zaten gercek sevgi varsa ve niyet ciddiyse o kiz yapar
    ama ben olsam söyletmem bile ciddi bir niyet tasiyorsam ve sevgilim var ise'' Demişsin , Ama Herkes Aynı Fikirde oLmayabiLiyor .. Ki Zaten Çocukda SöyLemek İstemiyor , Kız Kendisi AnLasın Diye BekLiyor , Dönem Dönem FarkLı YoLLarLa AnLatıyor BirşeyLer İzah Ediyor , Ama Kız İyi Niyetinden Midir N'dir , Bazı ŞeyLeri Yapamıyor , Yapmıyor Demiyorum Yapamıyor Sanırım..

Neyse Konu Çok DetayLara Girsin İstemiyorum , Tekrar Tşk Ederim DüşünceLerin İçin..

Konu Bilgisi

Uye Bu Konuya Bakiyor

Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)