RoSaLiNDam; çok güzel bi aşk hikayesiydı.Benimkini anlatsam olurmu sence))
Gerçek Aşk
Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde 180 Km hızla gidiyorlar ve aralarında böyle bir konuşma geçiyor;
Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum
Delikanli : Hayır, bak ne kadar eğlenceli
Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanli : Peki, beni sevdiğini söyle
Kız : Seni çok seviyorum, lütfen yavaşla
Delikanli : Şimdi de bana sıkıca sarıl
Kız delikanliya sıkıca sarılır
Delikanli : Şapkamı alıp, kendine takar mısın? Başımı çok sıktı..
Ertesi gün gazetelerde böyle bir haber cıktı: Motorsiklet Kazası;
Motorsiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya carpti. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise böyleydi; Yolun yarısında, delikanli frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti. Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. İşte gerçek..
ÖLÜM BİLE AYIRAMADI
Metehan & tuğçe henüz ortaokul çağında iki genç aşık 2 yıl çıktıktan sonra tuğçe amansız bir hastalığa yakalanır tabi bunu tüm ailesi bilir ve metede bunu öğrendikten sonra hayatının en berbat zamanını yaşamaya başlar okulu asar derslere girmez tuğçenin evinin önünde ona bişi olacak diye saatlerce bekler sürekli onun yanında olmak ister ama ailelerden olan korku yüzünden bu onun için imkansizdir sonra günlerden birgün tuğçenin ailesi metehanı öğrenir ve tuğçeyi istedği zaman görmesine izin verir tuğçe beyin tümörü olmuştur çaresi yoktur sonunda ölüm var aileside son günlerini onun istediği gibi yaşamasına izin verir okula göndermezler bunun yerine metehan eve gelir tuğçeyi görmeye bu bir süre böyle sürer tuğçenin ailesi ve metehan günden güne erirler onunla beraber ölürler metehan ise her sabah dua eder onu bugünde sağ salim gördüğü için... Zaman artık dolmuştur derken bir sabah tuğçe gece gözlerini kapattığı yatağından kalkamaz hastalık birkez daha kendine yakışır hareketini yapmış bir can daha almıştır tuğçe oo sabah hiç kalkmamıştır sonsuz uykuya dalmış ilk annesi görmüş ve yıkılmış sonra babası sabah sahat 08:30 da metehan tuğçeyi görmeye gider evin kapisinda çığlıkları duyan metehan koşarak merdivenlerden yukarı çıkar ve tuğçenin babası metehana sıkıca sarılır metehan ise yıkılmıştır tuğçenin cansız bedeninin yaninda saatlerce oturur onu nekadar çok sevdiğini ve onu asla bırakmıyacağını söyler sonra tuğçeyi o gün kara toprağa emanet ederler metehan ise cenazeden sonra kimseye hicbişi demeden kaybolur saatlerce yürür boş yolda ve bir petrola girer petrolün marketinden bir paket sigara alır içinden birtane çıkarır paketi yola atar sigara bitene kadar yürür sonra kendini yük dolu bir kamyonun altına atarak biricik tuğçesine verdiği sözü tutar ...
Ölüm bile onları ayırmayı başaramamıştır ebediyen beraberlerdir artıkk ....
Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir... Şimdi yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle... Seni seviyorum!
RoSaLiNDam; çok güzel bi aşk hikayesiydı.Benimkini anlatsam olurmu sence))
Nerede Karşılıklı Sevgi veSaygı Varsa Orada itimat veİtaat vardır..İtimat ve İtaat Oldugu YerdeDisipLin Vardır.DisipLinin Oldugu Yerde Huzur.Huzur'un Oldugu Yerde de Başarı Vardır!!!
Seninkini anlatma hepsinden güzel olup kıskanılır kalbini eline koy aşkını yaşamaya defam et bence
Tşk Ederim Beğendiğine sevindim aLoNSommm
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks