Hepbirlikte destek olalim, süresi oldukca kisitli tutulmus...
Vize mecburiyetinin kaldirilmasi icin Sevgili Arkadaslar,
13.4.2011 Tarihine kadar 50.000 Imza gerekiyor.
Herkes imza verebilir, Alman vatandasi olmak veya Almanya da oturmak gerekmiyor .
Gercekten zor degil:
---------------
NASIL İMZA VERİLİYOR?
Buraya tikla:https://epetitionen.bundestag.de/ind...petition=16662
veya
"www.bundestag.de“ adresinde sol üst köşede "der Bundestag“ isminin altında yer alan “Petitionen” kısmına giriliyor.
Burada kayıt bölümü “Registrieren”e tıklayıp, sayfada bir kullanıcı adı ve şifre seçiliyor. Ad, soyad, adres ve email bilgileri verildikten sonra sistem bir onay maili gönderiyor.
Emaile gelen linke tıklandığında ekrana gelen sayfada şifreyle giriş yapılıyor, “Petitionsdetails” ismiyle dilekçeyle ilgili detaylar geliyor.
Thema "Aufenthaltsrecht - Visumsfreiheit für türkische Touristen"tiklayin
Orada öncelikle “Anzahl Mitzeichnungen” bölümü altında “Petition Mitzeichnen” a tıklanarak, açılan pencereye kullanıcı adı ve şifre girilerek dilekçe imzalanmis oluyor.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Hepbirlikte destek olalim, süresi oldukca kisitli tutulmus...
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
Ablacigim tesekkürler bilgilendirmen icin..Bende sayende facebookta paylastim. Destekliyorum bu kampanyayi..
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Öncelikle Duyarliliginiz İcin Tesekkur Ederim Ablacim(: Birazdan insaAllah Yukarida Anlattiginiz işlemleri Yapicam.Lutfen Arkadaslar Sizlerde Duyarsiz Kalmayin Konuya.
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Destek Verdim 7240.Kisiyim Buda Demek Oluyorki Daha 50 bin e Cok Var.Umarım Herkez Destek Olur.
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Bildiginiz daha baska forumlar varsa orayada eklensin. Arti Mail ile tüm tanidiklariniza dagitim yapin ve onlarda dagitima alsinlar. Birlikte el ele kuvvet olur, yoksa asla bu 50 bin imzaya ulasilamaz. Tesekkür ediyorum ilginize...
Ben mesela oglum ve kizim adinada imza gönderdim. Farkli Mail adresleri ile oluyor ve kabul oluyor. Outlook Mail adresim ile Msn adreslerimi ekledim. Böylelikle üc imza vermis oldum.
Bugün sayfaya baktim ve 15101 kisiden imza toplanabilinmis...Arkadaslar bu konu hepimizi ilgilendiriyor.Mümkün oldugu kadar herkese iletelim ve imzamizi verelim...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks