Eh idare eder diye sectimGozum daha alismasi gerekir diger layouta aliskindim sonucta.
Yeni aLeMiM Forum Görünüşünü Begendinizmi ? Merhaba,
Oncelikle, herkeze hayirli ve guzel bir gun dilerim.
29/11/2010 tarihinde yeni style kurduk aLeMiM forumuna, yani gorunusu daha guzellestirmek icin eklentiler yaptik. Sizce bu guzel olmusmi..
Veya baska fikirleriniz varsa, buraya beklerim yorumlarinizi...
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Eh idare eder diye sectimGozum daha alismasi gerekir diger layouta aliskindim sonucta.
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Birden sasirdim dogru yere mi geldim acaba diyeGüzel olmus Ufuk ellerine saglik.....Biraz daha gezeyim düsüncelerimi yazicam....Bekle
![]()
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
Güzel olmuş.....ama benim nick mi uzun senmi bir hata yaptın sol köşede nickimin haline bak Ufuk
![]()
Evet... bende gordum))) Nickin az uzun gelmis, ona bakiyorum nasil yapcam diye... Bir kac kucuk hattalar var halen, ama duzelcek onlar
.
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Bakacaz alisabilcegimi sanmiyorum acikcasi.
Giris yapmaya calistigimda login yerini bulamiyorum. Daha buyuk bir ekranla denedim, yine bulamadim. Explorerda denedim explorerda ehm bende cok bicimsiz cikti site. Firefoxa dondum ve yine giris yerini bulamadim yaBen kormu oldum ne, gozluk alma vaktimi geldi yada gercekten gizli gorunulmiyecek bir yerdemi ?
Neyse bir sekilde login olduktan sonra en ust tarafta secenekler bende karisiyor ya![]()
![]()
( cikis kayit ol settings my profile notifications iletisim etc etc lopen over elkaar heen en helemaal beneden bij de copyright aanhef enzo is het te kort, de rest is onleesbaar NLce karistirdim caktirmayin)
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
--->: Yeni aLeMiM Forum Görünüşünü Begendinizmi ? mıhteşeemmm... :d ama giriş yap yok bi o eksik sanırım, yani en önemli şeyi ben göremiyorum desem daha doğru olur?![]()
Sevgili Ufuk, öncelikle tesekkürler. Ellerine saglik.
Benim cok hosuma gitti yeni SKIN. Yeni duzenlemelerde ufakta olsa sorunlar olacagini dusunerek söyleee bir bakindim. Gözüme carpan birsey olmadi, yada ben farkedemedim![]()
Giris yap yada login olayina gelincee sabah bendede ayni sorun vardi. IPhoneden kaynakli oldugunu dusunmustum. Simdi göruyorumki sorun cozulmus en azindan simdilik bende öyle.
Güzel Paylasimlar..
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks