Güzel olmuş.
teşekkür botunu,forum Rankları ,posbit ve forumun hızını biraz daha arttırabilirseniz daha hoş olur sanırım hosttan kaynaklanıyor çok ağır çalışıyor.
Merhaba UGURLU,
Tsk, senin sayendede buralari gorduk.
Evet, sade ve guzel renkler baya acti forumu... guzellestirdi ve modern birakti...
Imza ve avatar lara limit eklemek lazim galiba.. ama kac kb olacagina da bilmiyorum, ona bakmam lazim daha..Bir ara buyutmemi istediler.. Galiba tek ozel uyelere buyutmusum...
Suan gereksiz yukleme yok galiba baska.. gereksizleri kapattims..
Evet... ilk adimlar yeniden atildi..
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Güzel olmuş.
teşekkür botunu,forum Rankları ,posbit ve forumun hızını biraz daha arttırabilirseniz daha hoş olur sanırım hosttan kaynaklanıyor çok ağır çalışıyor.
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Tesekkür Butonu yok forum'da. O Buton mesela kiskanma.com Müzik-forumda var. Ufuk istersen burayada ekle Tesekkür butonunu.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Herşeye çare bulunur benim tipimi düzeltmedi Ufuk Nickime bakın...![]()
cok guzel olmus tsklerr
SeLamLar.. Fufuk ben Sahsen begendım eLlerine SagLık Dedigin Gibi aLeMiM YenıLıkLere Doymuyor oda Sayende : ) Daha guzel yerLere GeLecegiz HEPBERABER : )
Çok sade ama güzel ..ama daha iyiside olabilirdi ..yinede emeğe saygı
Konu SöyletmeZ tarafından (24.05.11 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: renk (:
Hersey duzeldi duzene girdi benim tipim duzelemedi....
Ufuk İstifa edecem haaa![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks