Windows 7 Hakkında Ne düşünüyorsunuz?
Yeni İşletim Sistemi Windows 7 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Windows 7 Hakkında Ne düşünüyorsunuz?
Kefilim olsun bu söz;´´Bir gün olacak ve gecenin suretinde biriktirdiğim binlerce düş nöbeti ardındanDevralacagım sen'li zamanları...
bilmem henüz denemedim
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Vista ile arasında pek fark olduguna inanmıyorum...
Kefilim olsun bu söz;´´Bir gün olacak ve gecenin suretinde biriktirdiğim binlerce düş nöbeti ardındanDevralacagım sen'li zamanları...
Vista cikali windowstan kurtulmanin yollarini aradigima gore bu windows hakkinda hic bir bilgim yok ilgilenmiyorumda artik
Windows cope 8-)
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Bilmeyen duymayan kullanmayan varsa buyrun burdan....
Windows 7'yi Tek Tıkla İndirin (Beta Sürüm)
Windows 7'yi indirmek için tıklayın
insan bazen bildiginden sasmamalihiç kullanmadim, kaç parmaginda kaç marifet var bilemicem
![]()
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
guNes teknolojiyi takip etmek lazım uzak kalmamak lazım![]()
Kullanmadim... ama suanki haberlere gore, hizlimis :P Bakalim... sabirla bekliyorum, suan oyle laptopum var.. ama vista halen yafaslatiyor..![]()
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
bilmiyorum denemedim indirmedim pekde bilgim yok vistayi sevmedim o yuzden xp den vazgecemiyorum bunuda denemedim bi fikrim yok tsk ler..
ben kullandım ve kullanıyorumda hala gayet memnunum pc nizin donanımı iyiyse eğer çok güzel çalışıyor.tavsiye ederim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks