Bu anket yıllar öncede acılmıstı eskiler bilir....
Ozaman verdigim cvb şimdide degişmedi ...
Hayır asla organ bagıslamam ...
Organ Bagışında Bulundum
Organ Bagışında Bulunmayı Düşünüyorum
Asla Organ Bagışında Bulunmam
bencil altarnetif istee bencilkendisi aliyorr organi ama vermiyoo olunce toprak olmakdansa can kurtarsin hale dunyada yasamaya devam edicen nie oyle dusunuyorsunkii ..
Bu anket yıllar öncede acılmıstı eskiler bilir....
Ozaman verdigim cvb şimdide degişmedi ...
Hayır asla organ bagıslamam ...
al bir bencil daha nie siz oldukden sonra baska canlarda yasasin insanlar kurtulsun neden bunu engelerliyorsunuz din acisindanmi ? o verdigin insanlardan alacagin dualarr seni belkide obur dunyaa kurtaracak ? nie bu erkekler bu kadar bencil oluyor anlamiyorum benn organlarimi bagislarim tek bir kalbim haric butun organlarimi bagislamayi dusunuyorumm..
Tamam sen bagısla ama önce kuran-i kerimde ki süreyi oku
Nur suresi....
Nur suresinde insanin vucudunun parcalari/organlari hakkinda sahitlik yapacagi yazdigi dogru ( nur suresinde bu zina hakkinda olarak yaziyor gerci ). Pekide organ bagisi icin bundaki engeli goremiyorum? Rabbim herseyi bilen degilmidir ? Bizleri herseyi yaratan degilmidir ? Ahiret gununde hesap verecegimiz zamanda organlarin ciddi sekilde karisip baskasina bagisladigin organin senin hakkinda sahitlik yapamicakmi dusuncesi var ? Tam olarak anliyamadim ? Oyle bir dusunce var ise ALLAH kudretinden kuvvetinden sanki suphe duyuluyormus gibi geliyor bana acikcasi ??
Hem ona bakarsak Maide suresinde ne yaziyor ? Birini olumden kurtaran butun insanlari kurtarmis gibi olur diye gecmiyormu ayette ? Yani bir organinizi bagisladiginzda baskasinin hayatini kurtarmis oldugunuzda butun insanlari kurtarmis gibi oldugunuzu dusunebiliyormusunuz ?
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
ben açıkcası dinimizce sakıncalıdır diye organ bagışına katılmam demiyorum
vede destekliyorum
peki nasıl destekliyorsun kardeşim uyuzmusun sen diyenler çıkacak,
organlarımı bagışlamam dediysem organ bagışına karşıyım demedim
beni anlamak çok zorrr
doğru söylüyorum olmuyor,organlarımın hepsini işe yarayanları bagışladım ,bagışlarım diyecem yalan olacak, bence akıl vermek gibi olmasın ama haddim değil,
ben organ larımı bagışlarım diyenler pc başından kalksınlar doğruuu ca hastahanelere başvursunlar ve organlarını bağışlasınlar.BURADAN YAZMASI KOLAY HADİİN BAKALIM İŞ BAŞINA
Konu alternatif tarafından (14.05.09 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.
alternatif bu sana kalmis bir tercih hic kimse sana diyemezki neden organ bagislamiyosun diye..
nasil evet bagislarim diyenler varsa, hayir bagislamam diyenlerde mutlaka olucaktir..
bu bir anket ismi üzerinde fikirleri ögrenmek icin aciliyor.
herkes fikrini söylesin ama kimse üzerine alinmasin...
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks