Ben bunun kisiden kisiye farkli olacagini düsünüyorum. Bir çok faktör rol alabilir bu konuda, cocugun gelisiminde verilen egitime bagli.
Siddet icerikli diziler
Aile
Okul
Arkadas cevresi
Toplum
Devlet
Digerleri ( aciklayınız )
Genclerde siddetin sebebi kimdir?
Ben bunun kisiden kisiye farkli olacagini düsünüyorum. Bir çok faktör rol alabilir bu konuda, cocugun gelisiminde verilen egitime bagli.
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
benim gorusum su arkadaslar insani her yola goturur iyide kotuyede cunki bi ata sozu vardir soyle bana arkadasini soyleyim sana kim oldugunu .. arkadas secerken iyi secmemiz lazim hayatimizi etkilicek bir cok seyde arkadaslarimizin imzalari vardir iyi veya kotu ..
guNes kişinın içinde siiddet varsa ne yaparsan yap bos![]()
Merhaba,
Her hikayenin bir baslangici vardir, bir ortasi vardir, birde sonu... :-) Insanlarin hayati da oyle gibi birsey saysak, ozaman derizki...
Baslangic: Aile ve egitim
Orta: Okul ve Arkadaslik Cevresi
Son: Ortam ve devlet
Bunlarin hepsi birbiriyle bagli olan birseydir bu... baslangic iyi ollabilir, ama kok saglam degilse orta bolum etkiler ve sorun cikabilir... ama baslangic kotu olsun, ve orta iyi olsun buda gene degistirir insani :-)))
Secim etmek lazimsa, arkadaslik cevresi derim, cunki ozaman daha cok etkileniyor genclerimiz :-)
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
bence önce aileler sonra dış etkenler yani arkadaşlar önemli rol oynar
katiliyorum sizlere..tskler
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
alfa bir kerede bir seye katilma Be ne olursunkisa kolayina geliyo dimi kisa cevap
![]()
haklisin..arkadaslar haksizsiniz..kendi nefislerimize yenildigimiz icin..oluyor bole seyler..oldumu afet-i devran..![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks