dogrudur dedim cunki yoksa anlasmazlik cikar ortaya insanlar birbirleriyle anlasmalidir ve bunun icin kaldi yerin dilini ve okumayi herseyi bilmek zorundadir ellerine emekleriine sagLIk
hos forumlar
tweety
Dogru
Yanlis
Fikrim Yok
Diger (belirtelim)
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
dogrudur dedim cunki yoksa anlasmazlik cikar ortaya insanlar birbirleriyle anlasmalidir ve bunun icin kaldi yerin dilini ve okumayi herseyi bilmek zorundadir ellerine emekleriine sagLIk
hos forumlar
tweety
onemli..yoksa alim allah acikta kaliverirsin..![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Tabikide önemLi..
Sosyal iletişimde en önemli etken bence bu yaani dilini anlıcaksınki iletişim kurabilesin..ki zaten ihtiyaçtır bi bakıma..![]()
Cevabı zaten bılınen bır sorubulundugun ulkenın dılını zaten ogrenmelısın hatta zorundasın
ayrıca turkıyede yasıyorsan ve bır omur baska bır ulkeye gıtmeyecegınede emınsen en azından orta sevıyede ıngılızce ogrenmeye calısmalısın..ogrenmekten,bılıyor olmaktan ınsan bırsey kaybetmez
![]()
Tabii ki cok önemli, yabanci ülkede ya$amaya karar verdiysen, ilk önce gelen $art dir.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks