çavuşun biri tavsiye etti bidahada çıkamadım
Nette Sorf Yaparken
Google'dan
Arkadaş Tavsiyesi
Diğer (Belirtiniz)
çavuşun biri tavsiye etti bidahada çıkamadım
puhahha begenmedin mi :Pppp
Nerede Karşılıklı Sevgi veSaygı Varsa Orada itimat veİtaat vardır..İtimat ve İtaat Oldugu YerdeDisipLin Vardır.DisipLinin Oldugu Yerde Huzur.Huzur'un Oldugu Yerde de Başarı Vardır!!!
iyik de gelmişim efendimmm şimdi benim foruma katılışım şöyle oldu: bir gün serverde kepazeyle hakanı konuşurken gördüm hakan kepazeyi foruma çağırıyrdu süper bişi buldum forumda gel bak filan diye ben de meraklanıp girdim üye oldum foruma ve giriş o girişşşşşşş...iyiki de gelmişim ama herkesin emeğine sağlık
![]()
![]()
![]()
heytttt üleynnn var mı bu alemde benden daha cadısı...hemide datlısı...hihim
Tuaf ama güzellP
Nerede Karşılıklı Sevgi veSaygı Varsa Orada itimat veİtaat vardır..İtimat ve İtaat Oldugu YerdeDisipLin Vardır.DisipLinin Oldugu Yerde Huzur.Huzur'un Oldugu Yerde de Başarı Vardır!!!
Bana exper di sanırım o söylemişti =)
Şimdik yok buralarda.
Sonrada TUGBA nın ki gibi bi hikaye işte =)
Maksat bir arada olmak. Forumsuz kalamıyorumda. Nete ilgim 2000 de başladı ordan bu tarafa mutlaka bir forumda aktifim![]()
walla ben daha önceden alemim.com a giriyodum orası kapanınca uzun bi süre girmedim daha sonradan googleden ararken alemim.net i buldum müzik indirirken olan oldu işteama güzel oldu
![]()
--------TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR--------
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle.Hakkımda hayırlı olanıda gönlümü razi eyle.Amin
Ufuk mesbur hergun girceksin demisti...
Hiihihihiihihihiih
saka bi yana alemim var oldugundan beri bende burdayim herzaman cok aktief olmasamda elimden geleni yapmaya calisiyorum..
(malum bisey yapmassam evde ufuk kiziyo )![]()
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
alemim beni buldu desem yanlis olmaz![]()
öyle degilmi gülce.
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
öyle denilebilir delikanlim ama bulustuk isde karsilikli haha![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks