Benim icin ÖnemLi. MüsLüman degiLse asLa düsünmem evLemeyi...
Evet, farkli dine sahip ise evliligi bile dusunmem
Hayir, dini onemli degil.
Umrumda degil
Evet arkadaslar. Omrunuzu paylasmak istediginiz kisinin dini onemlimi? Ayni dindenmi olmasi gerekir yoksa baska bir dinden olmasi da mi kabulunuzdur. Yada hic umrunuzda degilmidir![]()
Benim icin ÖnemLi. MüsLüman degiLse asLa düsünmem evLemeyi...
benim için önemli degil onu çok seviyosam ve mutlu olcaksam önemli degil çünkü zamanla ben onu müslüman yaparım olmuyosada zor yapmam....
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Kendi acimdan Tabikide önemlidir.Öncelikle müslüman olmasi,$art tabiki bu benim gorusum..
Örnegin: yabanci olupta müslüman olan yokmu ? tabikide var Tanidigim ve gordugum AlmanLardan müslüman olanlari,Bizden cok daha iyi görevlerini yerine getirenler,islami doya doya yasiyanlar tam anlamiyla muslumanlik gorevini,yapanlari taniyorum....
KISA Kesmek zorunda oldugum icin ayrintilari birdahaki sefer aksederim ins..
SaygiLar
önemLi ...
yitik mutluluklar diyarında
anılarımı, iklimsiz mevsimleretutkularımı, gölgelerin kanadınasesimi, gecenin alaca karanlığına gömdüm ...
döküldü gözlerimdenher biri çiy tanesi umutlarımşimdi üşüyorlar bir yerlerdezemheridir bedenimdokunamaM ki ..yazdım adımı kumlaradalgaları ßekLiyorumGitmeLere ceyrek var ,Haydi..!
Elhamdülillah Müslümanım ama insan olsun önce sonra ne olursa olsun büyük konuşmak istemiyorum ama Müslüman olsa daha iyi olur tabii ki..
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
ÖnemLi tabiki, ama iste insan bazan GönLüne Söz geciremezmis
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
beim için önemli değil sewdiysem din ayrımı yapmam
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks