Benim için önemlidir.Aynı dindensek ewlenmeyi düşünürüm diger türde bırak ewlenmeyi sevgilim bile olamaz çıkmam asla
Evet, farkli dine sahip ise evliligi bile dusunmem
Hayir, dini onemli degil.
Umrumda degil
evet onemli herkesden herseyden once ailemm karsi cikar kalbime soz geciremesemde ailem gecirir o sozu hic birsey icin hic bir sey icin ailemden vaz gecemem o yuzden musluman olmali bu benim fikrim ..
Benim için önemlidir.Aynı dindensek ewlenmeyi düşünürüm diger türde bırak ewlenmeyi sevgilim bile olamaz çıkmam asla
Evet, farkli dine sahip ise evliligi bile dusunmem
ruhumun kanadığını hissediorum şimdi
daha net daha acı
Vé sahici
hiç 1yere ait 0Lmamak qibi
boşLuk qibi
işe yarayan bişeyLerin kaLmaması qibi
................
Slm lar aslında güzel bir konu yakalamışsın tbrkler.. evlenecegim kişinin dini elbette önemli cünkü uyum sorunu yaşanır buda evliliği yıpratir fakat şahsi fikrim şu dininden inancından çok kişiliği daha önemli bence cunku kişiliği bana uymazsa zaten dini dili vs.. uysada yapamam..
evet evlenecegim kisinin mümlüman olmasi lazim ha birde Türk olmasi lazim
baska türlüsünü hic düsünmedim bile.......
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Dini ne kadar icsellestirdiginize bagli evet yada hayir diyebilmek bu konuda. Benim kisisel görüsüm eger o kisi beni tamamliyorsa, beni cogaltiyorsa inanci önemli olmazdi. Dini ne olursa olsun icinde vicdan, merhamet olucak.
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Kadir kisaca diyorumki dini onemli degil, konuyu yine baska bir noktaya getiricez ama yinede söylemeden gecemicem.
Diyorsunki müslümanda azda olsa merhamet vardir?
Soruyorum sana sende benim merakimi bagisla, örnegin merhametli bir insan vicdan sahibi insan haksizlik etmez, baskasini kandirmaz , canini yakmaz, yalan söylemez, kötü söz etmez vs vs .. örnekler fazlasiyla.. Sen simdiye kadar bir müslüman olarak bunlara hic dikkat ettinmi?
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatabiki ....
elbette bir müslüman bunlara dikkat etmesi lazim ama bunlari yapmayan biriside dinden cikmaz sanirim hepimizde yapmisizdir simdiye kadar ama vicdan farkli bir olaydir. ya daha uzun yazmak istiyorum ama yarina sakliyorum bu yazimi simdilik bu kadar-..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks