tabiki önemli müslüman olmasi sart büyük konusmayalimda![]()
Evet, farkli dine sahip ise evliligi bile dusunmem
Hayir, dini onemli degil.
Umrumda degil
tabiki önemli müslüman olmasi sart büyük konusmayalimda![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
benim içinde önemli müslüman olması gerekir...inanç insan hayatında çok önemlidir...
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Ne olursa olsun o benim sevdiğim ve fark etmez dini dili rengi ve ırkı...
KraLLaRa CeVaP VeRiYoRuM SoYTaRıLaRa DeĞiL !!!
Tabi ki evlenmem.Zaten dinen yasak bir durum. Ayrıca iİnancım, hayata bakıs acım hepsi farklı olur farklı bir dine mensup biriyle evlenirsem.
Severmisim umrumda degil. Mecaz-i askı İlahi ask a tercih edecek degilim. Bu da buyuk bir konusma degil...
Mecazî ask, hakikî (ilâhî) aska giden yolda bir deneyis, belki bir duraktır. Hakikî aska erismek icin mecazî ask sart degildir. Ama olursa da kotu karsılanmaz. İlah-i askın tadına doya doya varabilmemizi diliyorum
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Ya ben anlamıyorum Aşk Aşk deriz sonrda Dini ayrı dili ayrı ırkı ayrı deriz Ne aradığımızı bilmiyoruz aslında...
KraLLaRa CeVaP VeRiYoRuM SoYTaRıLaRa DeĞiL !!!
bencede cok onemli .........
s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£...
Takmayin KaFaniza Tokadan baska.... Kizlar Hansda Olur Orhan Gencabayda... yeterki birbirinizi anlayin![]()
Evlenicegim erkek beni tamamlamasi gerek.. iki ruhun birlesmesi. Ona baktigim zaman Allaha sukur etmek.. Imani kuvvetli olmasi.. ve culturunu, dinini iyi bilen biri ve bunu bana aktira bilicek...
Zaten dinini en guzel sekilde bilen biri bunu en guzel sekilde anlatir.. Beni ilk basta Allah rizasi icin seven biri.. sahiplenmek.. koruyucu..
Iste ben boyle birini istiyorum![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks