aslinda 2 SIK isaretlicekdim ama birkac yil oncesine kadar AIDS di simdilerde ise kanser ama dunyada son yillarda en cok olum aids den oluyor ama ikiside kanser aids
Aids
Cehalet
Stres
Kanser
İmkansızlık
Hedonizm
Diğer (Belirtiniz)
Çok güzel bir anket : )) konun başlığını görünce aklıma ilk gelen şey cehalet oldu. Alaraa-- nın ankette alacağını düşünmüyordum.
Çok güzel bir rastlantı oldu, ben cehalet diyorum.
Hz. İsa'nın bir sözü geldi aklıma ;
''Ben ölüleri dirilttim fakat cahilleri diriltemedim''
TÜRKÇÜ
Yok sayıp sen de bu ruhsuz sürüyü
Kılavuz yap ebedi Gök Börü’yü.
Çıkarıp Ergenekon’dan ulusu
Türk’ü kılsın yine dünya ulusu
aslinda 2 SIK isaretlicekdim ama birkac yil oncesine kadar AIDS di simdilerde ise kanser ama dunyada son yillarda en cok olum aids den oluyor ama ikiside kanser aids
Cehalet en büyük eksikliğimiz. Hastalık olarak da sanırım kanser belki de yakınlarımı bu hastalık ile kaybettiğim için öyle geliyor da olabilir. Aslında çok detaylı bilgiye sahip değilim bu hastalıklarla ilgili ama kanser vucüda girdiği zaman çok az insan hayatta kalıyor. Tedavisi bulundu filan ama çok erken teşhis gerekli genellikle de hastalık ilerlediği zaman farkediliyor. o Yüzden kanser diyorum. Allah kimseye vermesin..
ben hepsinden yanayim....
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Uygarlığımızın Geleceği bilimsel düşünme alışkanlığımızın gitgide yayılmasına ve derinleşmesine bağlıdır.. asrın hastalıgı cehalettir ne yzaıkki...
bu shiklardan hic biri asrin hastaligi cumputer .................
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Kanser...............
ruhumun kanadığını hissediorum şimdi
daha net daha acı
Vé sahici
hiç 1yere ait 0Lmamak qibi
boşLuk qibi
işe yarayan bişeyLerin kaLmaması qibi
................
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks