cOK HOS HOSMUS YA ...
EMEGINE SAGLIK...
![]()
ßesgen : TUGBA hanım mümkünde foruma mircle girmeyi istiyorum weple zor oluyor herkeze ayrı ayrı tşk etmek zorunda kalmayalım amsg/ yapalım bitsin
aLfa : TUGBA abla benim gözlerimde sorun var herkeze çeşit çeşit renk vermişin göz zevkimi bozuyo erkeler mavi kızlar pempe olsa yeter şikayetçiyim bu durumdan
Apple_GirL : TUGBA abla geçmişimi silmenizi istiyorum mümkünse eser kalmasın siz komutu söyleyin ben silerim
GuLCe : Yıllardır çalışıyorum burda bir sigorta yapmadınız arada ikramiye verseniz yine yeter ablası böyle olmuyor hakkımızı istiyoruz
n@r_cicegi : TUGBA şiir bölümünden şikayetçiyim çok acıklı yazıyorlar bilmiyorlarki derdim derin bunalıma giriyorum olmazki böyle
ChaoS: TUGBA abla diyorumki forum çok ağırlaşıyo VorteX`i silsen belki düzelir ağır abi ya ilerlemiyo forum onun yüzünden![]()
NazRa :TUGBA abla ChaoS sana bişey demiş o ne derse doğrudur
rossse : TUGBA abla size şarkı söylemek istiyorum mümkünse msnde sesli görüşme yapabilirmiyiz bi bakın beyenirseniz halk konseri vericem radyoda
cokgen :TUGBA abla ben annemi özledim hem annemi hem babamı ben köyümü özledim konyamm![]()
KaCaK : TUGBA benim rengimin yarısı sarı yarısı kırmızı olsa nasıl olar![]()
Yeni üye :Selam TUGBA hanım yaş kaç? iş okul? mümkünse sohbet edebilirmiyiz ?
Siyah&Beyaz : TUGBA forum bazen üstüme üstüme geliyo göçük altında kalırım diye korkuyorum deprem sigortası varmıydı?
DivaneM : Askerden geldik ama forumda kızların hepsinin sahibi var başka forumamı gitsem ablası ya
Alıntı olup aLeMiM`e uyarlanmıştır![]()
Not:Not: Rahatsız olanlar pm ile haber verirseler nickleri kaldırım![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
cOK HOS HOSMUS YA ...
EMEGINE SAGLIK...
![]()
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
GuLCe: Yıllardır çalışıyorum burda bir sigorta yapmadınız arada ikramiye verseniz yine yeter ablası böyle olmuyor hakkımızı istiyoruz
n@r_cicegi : TUGBA şiir bölümünden şikayetçiyim çok acıklı yazıyorlar bilmiyorlarki derdim derin bunalıma giriyorum olmazki böyle
hahahahahah![]()
KaCaK : TUGBA benim rengimin yarısı sarı yarısı kırmızı olsa nasıl olar, Bide unutmadan TUGBA AbLa Neden Dislerim SeninKiler kadar Bembeyaz DegiL
![]()
hahahahahah Süpersin KaCaK
![]()
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Apple_GirL : TUGBA abla geçmişimi silmenizi istiyorum mümkünse eser kalmasın siz komutu söyleyin ben silerim
buna yıkıldım..harikasın
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks