sevgilimiz vardıda yapmadık mı doğum günübir sevgilim bile yokkkk
![]()
Sevgilinize Doğum Günü Süprizi Ne Yapardiniz ? Sevgilinizin dogum günü ve unutulmaz bir süpriz yapmak istiyorsunuz ne yapardınız ?Haydi bakalım romantik beyler bayanlar kim en romantikmiş görelim
Konu POSOFxMUTU tarafından (09.04.08 Saat 07:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: YaRiM'iN YaNiNDaYiM...
sevgilimiz vardıda yapmadık mı doğum günübir sevgilim bile yokkkk
![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Unuturdum![]()
Saat tam 00:00'da beni dusunuyor diyip bi sigara yakardım ve uflerken yuvarlak cıkardı yine beni dusunuyor diyip bi sms gonderirdim
Aman ne bilim onu mu dusuncem bu kadar is guc arasında alırım iki cift corap olur.
Yok ya bi dusunum ben yazıcam sonra![]()
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
OoOoOoOoHoOoOoOoOoOoOo Ben aLeMiM FuLL Romantik Sanirdim Aman Bunlarin Hepsi Ormantik Çikti Hih Bakin SuNSeTLoVe'ninde Sefgilisi Yokmuş Taniştiralim SizleriHadi Ama Ciddi Ciddi Görüşlerinizi Alalim...
Akrostiş yaptım yani isminin baş harfleriyle şiir yazdımşimdi de video yapıorum inş. çok güzel olcak yetişirse tabii
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
öncelikle bunun için baya bi zahmet gerekir bi sinema sahibiyle anlaşır neyse parası öderiz kardeşim der ve bi slayt gösteri hazırlarım kendim sevgilim ile ilgili bi slayt gösteri detaylara girmiyim herneyse doğüm gününde onu alıp sinemaya gider ve filim başlarken filmin başında onunla olanm slayt gösterimi göstertirim sinemada aklıma en kolay bu geldi şimdilik ........
VE BU MESAJLA İDDALI OLDUĞUMU İDDAA EDİYORUM BUYRUN KAPIŞALIM![]()
![]()
BeniM DerdiM BaNa YeteR Birde Sen Vurma...
pasam dusunsene..
aliyorsun sevgilini, onceden rezervasyon yaptigin lokantaya gidiyonuz. manzara, deniz manzarasi, hafiftende gunes batimi. Mum isigi altinda yemek yiyorsunuz..cikariyorsun cebinden hediyeni..uzatiyorsun sevgiline
kutuyu aciyor..icindeki tek tasi goruyor...kalkip sana sariliyor...sonracigima
garson sampanyayi PATTT diye patlatiyor, ve tazeliyor...kiz makyaj tazelemek icin lavaboya gidiyor.. sende o esnada muzisyenleri ayarliyorsun..kiz geliyor muzik caliyor..sizde dans ediyorsunuz..sonra akorlar bozuluyorr..acaip acaip seyler calmaya basliyorlar..gozunu bi aciyorsun, herseyin ruya oldugunu anliyorsun..megersem calan saatinmis..nasil ama..iyi he?
Konu aLfa tarafından (14.04.08 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
toprağım çok romantiksinnnn hahahah
D:
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks