Hayırlı olsun. Hadi bismillah![]()
Herkeze merhabalar.. Bu başlık altında sohbet ederiz nasıl olur?Sohbete takılmayı pek sevmeyenler ve Benim gibi forumcu olanlar için
Hayırlı olsun
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Hayırlı olsun. Hadi bismillah![]()
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Damsiz da girliyor olmasi cok hostesekkürler Kacak
Vala su anda kıtlama turk kayfesi iciyorum
Kahveye seker katmamıslar ben seker katıp karıstırsam kahve kahve olmaktan cıkacak agzımda seker oyle iciyorum nasıl![]()
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Soylesem gelecek iceceksin sanki. Biraz gercekci olayım dedim
Hocam cek bi orta kahve![]()
AhahahaDoğru
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Sus Mahmut![]()
Silllllllllllllllllll Gozununnnnnnnnn yalnızlıklarınııııııııııııııııııııııııı
O an fısıldaaa duvarlaraaaa adımıııı
Bin Bıcak var sırtımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Biniyle de adassınnn
Her biri hayran sana
.................................................K afam cok dagınık isimi toparlayamıyorum....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks