ßesgen serbest bıraktım. Pişman olup olmama konusunda tereddütlerim var tek seven değilim bunu bilmek birazda güç veren. Şimdi sıra zamanda unutturacak her şeyi. Sağol Canım![]()
KaCaK hala bu kadar uzuntu duyuyorsan bir yerde birseylerini saklıyorsun demek ki. Ya rahat bırak herseyini.. Bırak kalbini seviyorsa sevsin.. Cek acıyı ne olacak.. Biz sevmedik mi... Ne oldu...Severek ayrılsa bile hicbirsey kalmıyor insanın icinde...
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
ßesgen serbest bıraktım. Pişman olup olmama konusunda tereddütlerim var tek seven değilim bunu bilmek birazda güç veren. Şimdi sıra zamanda unutturacak her şeyi. Sağol Canım![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Canım birebir konusabilme sansımız olsa idi daha cok anlasabilirdik sanırım... Zaman unutturmaz ama zaman icinde hicbirsey bırakmaz inan... Belki kotu bir bitis oldu senin icin. Oyle ise nefret bile hissetmeyeceksin zamanla. Sadece ara sıra aklına gelecek ve bir zamanlar bende sevmistim diyeceksin
Bence de duygularını Ozgur bırakk...
Ve canım icinden gecen hic birseyi icinde bırakma onu yerine getir
Konu ßesgen tarafından (05.03.08 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
abe bana yer varmı üj beş lerbi okey çevirelim
![]()
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
konu neydi bende katilam sohbetinize![]()
Konu heksKIZ tarafından (08.03.08 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlis
Gönül sohbet isler.. Kahve bahane..
Biraz sohbet etsek fenami olur?![]()
hic fena olmaz Angel
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
eeeeeee kahveler nerdetoprağım benim ki az şekerli olsun
aaa Ayşe hanımlarda burdaymış
![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks