en büyük sebep yalan bence şu iki gündür de yasıyorum onun için de çok iyi tanımlayabilirm bu soruyu
en büyük sebep yalan bence şu iki gündür de yasıyorum onun için de çok iyi tanımlayabilirm bu soruyu
yalan.....
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
yalan iki yüzlülük..
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Birinden kolay kolay nefret etmem elimde değil edemem ama oyun konularını yanlış yere açıyorlar ya harbi sinirlerim bozuluyor ne oluyorsaNefret sayılmaz
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Kimseden nefret etmem ben. Bana karsı su-i zan eden insanlardan uzak dururum bu kadar...
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
ben kolay kolay nefret etmem ama cok kirilirim ...
yinede bi ornek vereyim mesala senin arkaadsinin bana yazdiklari nefret edilcek sozler..
YALAN Iftira ve en cokta birini tam tanimadan etmeden hakinda konusulmasi
s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£...
hmm niye dile getirdim en guzel ornek NEFRETin sencede deilmi ve bide nefret edilcek bi durum inanki hic olmadi bende baska ornek verebilcegimm....Neyse
s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks