ÇOK HOS GÜZEl........
Biz bir aileyiz
Her zaman mutlu ve neşeliyiz
Kimi zaman komik olaylara koparız
Sorunlarımızı paylaşır,dertleşiriz
İstemediğimiz çeşidiz,ne tip ararsanız varız
Her türlü şekle gireriz
Birimiz üzülünce
hepimiz üzülürüz
Birimiz sevinince
hepimiz seviniriz
kalbimiz beraber atar
aLeMiM İçin Saatlerimizi Veririz
alıntıdır
ÇOK HOS GÜZEl........
aLeMiM İçin Saatlerimizi Veririz
Her türlü şekle gireriz
Bos zamanlarimi gercekten burda sizlerle geciriyorum. Kimine Ablayim, kimine Kardes, kimine Anne, kimine Arkadas, kimine Dost ve inanmiyacaksiniz kiminin ninesiyim)
Arada neseli, huzurlu mutlu ve enerji dolu olunuyor, arada dertli, hüzünlü ve bazen de $amata yapiliyor cocuk gibi olunuyor. Bu duygular yazilarda beliriyor zaten ve az cok birbirini taniyanlar dertli olani hemen anliyor ve mümkün oldugu kadar destek ve yardimlasma basliyor. Güzellik de burda zaten, birbirimize el uzatalim ve kavga tartisma olmasin. Savaslarinda bitmesini istiyoruz ama burda bile görüsler ayriliyor ve savas alanina döndürülüyor ortam.
Arkadas, Kardesiz hepimiz ve hepimiz insaniz, hatalarimiz olabilir, kusursuz insan yoktur dünyada.
Gerginlige hic gerek yok.Sevelim, sevilelim, Sevdigin kadar sevilirsin!
Konu MeLDa tarafından (15.02.10 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Hehehehe... cok guzel olmus... Forumun amaci saten yukardaki seyler, sevindimki bazilari icin oyle gozuktugu...
![]()
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
ilginc bi konu olmus..tskler
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Tesekkürler![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Beğendiğinize sevindim.Yorumlarınız için bende teşekkür ederim.Ve de tabi rica ederim.Sevgiler...
Ufuk abicim sizede saygılar..
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks