This score was not submitted from the game. Your score will not be saved.
14570 aldik vermedi..iyimi..:d
en yuksek skoru,Free_EyeS oyunundaAvalanche Run Taravindan yenilendiMeLDa ,hemde yeni skor: 6020.
[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] en yuksek skorlari gormek icin veya [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] buraya tikla oyunu oynamak icin !
Iyi Eglenceler aLeMiM Olimpiyatlarda !
This score was not submitted from the game. Your score will not be saved.
14570 aldik vermedi..iyimi..:d
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
sen uzun süre gelmedigin icin sana vermiyormus scorlari![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
olurmu kiz ole..o kadarda ugrastim..![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
cogu oyunlarda puan vermiyor, O la kaliyorsun, o kadar zaman harciyor insan.Kimi oyunlarda cok büyük puan aliyorsun onuda kayit etmiyor.Idare et artik sende
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
tamam aciklaman icin tskler..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks